2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

DERBI OSTAVIO PRAZNE TEFTERE EVROPSKIH EMISARA, ALI NE SKROZ: Dva bisera na radaru velikana!

Objavljeno: 02.03.20 u 13:05

Ostali nisu mnogo pokazali na derbiju, a imaće popravni sredinom aprila kada se bude igrao meč u plej-ofu Superlige Srbije.

Igra i učinak obe ekipe nije bio na nivou spektakla, a pored velikog broja navijača koji nisu bili zadovoljni predstavom na 162. derbiju i emisari iz Evrope u svoje beležnice nisu imali mnogo toga da upišu. Pratili su Ričmonda Boaćija, koji je zbog povrede napustio teren posle pola sata, Umar Sadik je malo pokazao, kao i većina igrača iz sastava Crvene zvezde i Partizana.

Ipak, da nije sve tako „crno“ pobrinuli su se najmlađi igrači u obe ekipe, pa kako saznaje HotSport, nekoliko klubova je apostrofiralo potencijal Nenada Gavrića i Filipa Stevanovića, koji je još od ranije „meta“ evropskih timova. Očekivali su više sa obe strane, ali neće „seći“ na osnovu jedne utakmice koja je odigrana dve nedelje posle zimske pauze. Popravni sledi na sledecem okršaju večitih rivala, pošto preostaji još jedan derbi u plej-ofu i čeka se rasplet u Kupu Srbije, gde je moguć novi komšijski okršaj.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. A, ja sam mislio da će sjajni Ben juče zaseniti sve svojim brzim driblinzima i prodorima! Kad ono ćorak, ipak je on dokazao da je truba za ozbiljan fudbal. Ko će angažovati njega od 33 godine, onako sporog, bez duel igre, sa skokom na nivou punjene paprike i bez smisla da reši situaciju “1 na 1”?! On samo zna da odloži loptu najbližem saigraču i da postigne gol iz peterca kada ga niko ne pokriva. Kakva je on perspektiva Zvezde, kao takav profil igrača?! Zašto umesto njega u kontinuetu ne dobiju šansu brzi Simić, Vukanović, Stanojev ili Pantović?! Staistika je neumoljiva, Ben još nije napravio prodor kao krilo a medijski spinovi iz Zvezde ga proglašavaju za polubožanstvo! Iz inostranstva ga niko ne neće ni gratis! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  2. DVA BISERA MOGU BITI SAMO NIKOLIĆ I GAVRIĆ.FILIP SE NIJE NI VIDEO.NIO U MIŠIJOJ RUPI !!!E SAD ŠTO VI FORSIRATE “GROBARE“ TO SE ZOVE NEOBJEKTIVNOST !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter