0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BIBRAS NATHO: Kao da nam je jednima i drugima remi bio cilj!

Objavljeno: 02.03.20 u 13:44

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Bibras Natho istakao je da mu se čini kao da su oba tima bila zadovoljna nerešenim ishodom.

Izraelac je odmah izneo svoje mišljenje o 162. večitom derbiju i bio je veoma kritički raspoložen prema igri svog tima.

– U prvom delu utakmice nismo odigrali dobro i nismo našli najbolju opciju da poboljšamo napad. U drugom delu smo bili bolji, ali moram reći da smo i u prvih 45 minuta imali nekoliko kontranapada, ali nismo očigledno bili dovoljno skoncentrisani. Za ovakvu utakmicu nije potrebna dodatna motivacija da bismo rekli da je neko više ili manje motivisan već mislim da su oba tima pre želela da ne izgube i zato je na kraju završena nerešeno – rekao je Natho i dodao:

– Iskreno, u pojedinim momentima mi se činilo da nijedan tim nije grizo za pobedu već da su oba tima bila zadovoljna ovim rezultatom.

Izraelac je istakao da ga Dejan Stanković nije iznenadio, da se na terenu sve dešavalo po očekivanjima.

– Stanković nas nije iznenadio na terenu. Sve što smo videli, to smo i očekivali i na to nam je stručni štab i ukazao. Kao što sam rekao u prvom poluvremenu su nas zatvorili i nisu nam dali da igramo, dok smo u drugom poluvremenu našli rešenje za igru, ali nije bilo dovoljno.

Vezista je dosta razgovarao sa sudijom Lazarom Lukićem.

– Nisam ljut na sudiju, bio je staložen i pristojan. Samo sam u jednoj situaciji bio ljut kada je igrač kojeg je Suma navodno udario laktom jaukao, a onda potom kada su svi uskočili da se svađaju on je digao vrat i šalio se sa svojom klupom jer mu suštinski nije bilo ništa. Ali, to je derbi, pun je emocija.

Predaje nema, Bibras Natho najavljuje i dalje borbu za titulu.

– Jedanaest bodova jeste velika razlika, ali mi moramo da nastavimo da se borimo, da zadržimo naš stil igre, da se vratimo onome po čemu smo bili prepoznatljivi jesenas. Sada je primarno da očvrsnemo drugu poziciju, a onda da vidimo možemo li i kako napadati više – zaključio je Natho.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter