2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PUCALI SU ‘ĆORKE’: Derbi završen bez pobednika, Stankovićeva Zvezda prekinula Partizanovu mini seriju pobeda!

Objavljeno: 01.03.20 u 20:05

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana položili su oružje bez ispaljenog metka, meč dva najveća kluba u Srbiji završen je bez pobednika rezultatom 0:0.

Povrede su mučile oba tima, te su treneri morali da improvizuju. Dejan Stanković je ostao bez Boaćija već u prvom poluvremenu. Na kraju, Crvena zvezda – Partizan 0:0. 

FOTO: FK Partizan

Nakon opreznog početka igre, Ričmond Boaći je u šestom minutu pobegao Strahinji Pavloviću. Budan je bio Bojan Ostojić koji je loptu poslao u korner. Prvi šut u okvir gola uputio je Željko Gavrić u 15. minutu. Lopta je završila u rukama sigurnog Vladimira Stojkovića. Njegoš Petrović je imao odličnu priliku u 21. minutu. Raspalio je sa preko dvadeset metara, nezgodno je odskočila lopta ispred Stojkovića, a on je krajnjim naporom šalje u korner.

FOTO: FK Partizan

Pet minuta kasnije moglo je da bude opasno sa druge strane. Pogrešio je Milunović, ipak na mestu su bili Degenek i Rodić. Loša vest za domaći sastav u 32. minutu. Ričmond Boaći je završio na travi, pokazao je ka klupi da ne može da nastavi, a na njegovo mesto ušao je Aleksa Vukanović. Vukanović je pet minuta potom imao odličnu priliku Veljko Nikolić mu je poslao finu loptu na peterac, ali je zakasnio, pokušao je da se iskupi, međutim, promašio je loptu. Minut kasnije zapretio je Ben. Odbitak je došao do Gavrića, na sreću gostiju šutirao je preko gola.

FOTO: FK Partizan

Uveo je Savo Milošević u drugom poluvremenu Filipa Stevanovića umesto neprimetnog Lazara Markovića. Petrović je u 50. minutu izgubio loptu tridesetak metara od gola. Nigerijac je bio sebičan, te umesto da pošalje loptu Sumi odlučio se za udarac, a lopta je završila kraj gola. Devet minuta kasnije Aleksa Vukanović je nakon kornera stigao do lopte u Partizanovom petercu, šutirao je kraj stative. Usledio je potom u 66. minutu kraći prekid zbog bakljada sa obe strane, a potom i paljenja stolica od strane gostujućih navijača.

FOTO: FK Partizan

Još jedna izmena zbog povrede usledila je u 74. minutu, van igre je izašao jedini levi bek Zvezde, a na teren je ušao Radovan Pankov. Nakon toga povredio se i Suma, te je i i Milošević na teren poslao Aleksandra Šćekića. Usledila je greška Asana u 90. minutu, ali je njegov propust ispravio Pavlović. Veliku priliku imala je Zvezda u drugom poluvremenu, istrčao je Stojković,ivanić je bio brži, šutirao je iskosa sa ivice šesnaesterca i pogodio spoljnu mrežu. 

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 0:0

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Lazar Lukić

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić (od 74. Pankov) – Petrović, Jovančić – Ben, Nikolić, Gavrić– Boaći (od 34. Vukanović)
Klupa: Popović, Pankov, Babić, Jovičić, Ivanić, Vukanović, Pavkov.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Marković (od 45. Stevanović), Suma (od 75. Šćekić), Asano – Sadik(od 86.Matić)
Klupa: Stevanović, Vitas, Brežančić, Šćekić, L. Pavlović, Stevanović, Matić.

0
0

2 Komentara

  1. Utakmica ispod svakog kriterijuma! Mnogo grešaka u dodavanju, mnogo nepovezane igre. Sudija je bio školski dobar, ali on nema osećaj za igru, mnogo je seckao utakmicu. U Zvezdi su najgori bili “kapitalci” Ben i Boaći a toliko su pretili Partizanu pred utakmicu! Samo su se oni oglašavali u medijima i pitanje je bilo ‘oce li dati dva ili više golova Partizanu. Naravno, pretili su praznom puškom! Još jednom su dokazali svoju nemoć sa malo jačim rivalom, jer su motorički i tehnički veoma inferiorni!

    0
    0
    Odgovori
  2. Stanković eva Zvezda i Deki pokazali da su NULA, a pokazao Deki da nije majstor neki, bio ni dobar da prodaje kokice i l munadu i kopa bašte u okolini Beograda, ništa od njega biti neće najverovatnije, šut karta uskoro, samo nameštanjem može da dobija kao i prethodnik.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter