1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT PROGNOZIRA SUPERLIGU SRBIJE: Bez puno golova u derbiju, pobeda domaćina u Novom Sadu

Objavljeno: 01.03.20 u 09:56

Na ispitu su Lučanci koji jure plasman u plej-of, a u Senti (ne)će imati težak zadatak.

Zahuktava se drugi deo sezone na našim terenima i svako kolo donosi nova uzbuđenja, a večeras je u centru pažnje 162. derbi i HotSport prognozira parove Superlige Srbije.

C. ZVEZDA – PARTIZAN 2-3 GOLA

Bez obzira na najave obe strane da će igrati otvoreno, svaki derbi je priča za sebe i u ovom spektaklu moguć je po gol na obe strane.

VOŽDOVAC – VOJVODINA X2

Domaćin je nanizao tri poraza i ima dosta kadrovskih problema, a ekipa Nenada Lalatovića želi osvetu za poraz u Novom Sadu.

MLADOST (L) – ČUKARIČKI 1X

Čini se da sledi bitan meč za domaćina na teškom terenu posle padavina, a iskustvo ‘plavih’ trebalo bi da bude prednost u odnosu na ‘brđane’.

PROLETER – MAČVA 1

Svesno su neke igrače iz tabora domaćina čuvali za megdan u kome su tri boda imperativ, pa će pokušati da nadmaše rivala.

FOTO: FK Partizan

RADNIK – RAD 1X

Pobeda u Kruševcu je domaćinu donela mir pred važan megdan, a pokušaće da sruše ‘građevinare’ koji su se probudili u drugom delu sezone i možda mogu da iznenade.

TSC – NAPREDAK 1

Čini se da zimski prelazni rok nije urađen po planu u gostujućem timu, a ima kažnjenih nekoliko igrača, tako da tri boda trebalo bi da ostanu u Senti.

RADNIČKI (N) – INĐIJA 2-3 GOLA

Nisu se proslavili sa Vojvodinom, pa žele popravni na ‘Čairu’ mada će imati tvrd orah na suprotnoj strani i organizovano defanzivno ekipu, koja može da bude opasna.

JAVOR – SPARTAK 1X

Dugo traje post kod kuće, tako da igrači iz Ivanjice imaju dodatni motiv, mada je rival pokazao da sa sedam osvojenih bodova juri prema plej- ofu.

FOTO: FK Čukarički
0
0

1 Komentara

  1. Netreba prognozirati vec samo konstatovati da je Partizan mnogo bolja ekipa u ovom trenutku od Zvezde i da ce danas upisati 3.nova boda pa mozda i lakse nego sto su to ucinili u prvom delu prvenstva.Sto se tice sudjenja gore nemoze da bude od onoga kada je Zvezdi priznat gol iz gol auta tako da se nebrinem ko ce biti pobednik danasnjeg derbija pod tim da neresen ishod nevidim ni u kom smislu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter