0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

SVE JE MANJE VREMENA DA JOVIĆ POKAŽE ŠTA UME: Rajolin klijent koji je zaludeo Evropu na meti Reala!

Objavljeno: 29.02.20 u 13:55

Sve manje vremena ima Luka Jović da potvrdi svoj talenat i pokaže da Real Madrid nije pogrešio kada ga je angažovao kao najskupljeg napadača u istoriji kluba.

Kako pišu španski mediji, navodno je zamena za Srbina spremna, ‘kraljevski klub’ je ozbiljno zaigrizao za Erlinga Halanda koji je u Bundesligi odigrao šest mečeva i već je na svoj konto upisao devet golova. Ukoliko danas protiv Frajburga bude strelac Haland će se već sada probiti u deset najboljih strelaca nemačkog prvenstva.

Čini se da se tim iz Madrida ‘zaljubio na prvi pogled‘ u fudbalera koji u kratkom roku očarao planetu. On doduše nije jedini na meti Reala, pominju se u tamošnjim medijima i Lautaro Martinez i Timo Verner.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A večeras pravi fudbal!Real-Man. siti! Šta mislite? Koji rezultat očekujete?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

S obzirom da je Mino Rajlola menadžer norveškog igrača jasno je da je on jedan od prvih kandidata za novog igrača Reala.

Ruku na srce, Jović nije dobio šansu da pokaže svoje kvalitete, a učestalost sličnih natpisa u španskim medijima govori da ima sve manje vremena da pokaže svoj raskošan talenat koji ga je i preporučio Špancima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter