0
Evropske lige

EMOTIVNO: Navijači Lacija dočekali Sinišu na ‘Olimpiku’ uz snažnu poruku, Rimljani potom preuzeli prvo mesto (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 29.02.20 u 17:08

U 26. kolu Serije A Lacio je dočekao Bolonju i slavio sa 2:0 (2:0) što ga je lansiralo na prvo mesto tabele.

Pre početka utakmice – emocije! Siniša Mihajlović našao se ispod tribine sa najvernijim navijačima Lacija koji su mu posvetili emotivnu parolu i sliku. Na transparentu je pisalo:

– Uvek hrabar čovek i ratnički duh, u tvojoj najavažnijoj bitci mi smo uz tebe. Napred, Siniša!

FOTO: Twitter

A, onda na terenu sjajan meč. Lacio je slavio sa 2:0, a Bolonji su posle reakcije iz VAR sobe poništena dva gola. U prvih 13. minuta tri šanse za nebesko-plave. Prvo Korea u 3. minutu, potom Luis Alberto u 6. minutu i opet Korea u 13. minutu. Sva tri puta fudbaleri Lacija su bili neprecizni.

Ipak, inicijativa se isplatila u 18. minutu kada je Imobile probio po levom boku, dodao na ivicu šesnaesterca do Albera, a Španac pogodio – 1:0. Bolonja je veliku šansu imala u 20. minutu kada je Sorijano sa svega pet metara uhvatio volej, Strahoša odbranio, a iz kontranapada Lacio pogodio – 2:0. Alberto je povukao loptu, izbacio Koreu na desnoj strani, a ovaj uz pomoć jednog defanzivca Bolonje pogodio.

Bolonja je prvi od dva poništena gola postigla u 53. minutu, strelac je bio Densvil, ali je Abiso posle asistencije iz VAR sobe poništio prvu odluku. Holanđanin je igrao rukom. Drugi gol poništen je u 68. minutu, Tomijasu je bio u ofsajdu.

Za Lacio je Sergej Milinković-Savić odigrao svih 90 minuta. Rimljani su ovom pobedom pretekli Juventus na tabeli, ali ‘stara dama’ ima meč manje.

SERIJA A, 26. KOLO:

Subota:

Lacio – Bolonja 2:0 (2:0)
(Alberto 18, Korea 21)

Udineze – Fiorentina odloženo

20.45 Napoli – Torino

Nedelja:

Milan – Đenova odloženo
15.00 Leće – Atalanta
Parma – SPAL odloženo
Sasuolo – Breša odloženo

18.00 Kaljari – Roma

Juventus – Inter odloženo

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter