Fudbalski klub Crvena zvezda pokreće projekat ‘Zvezda VIP Lounge’ koji će biti aktivan na svim prvenstvenim utakmicama Superlige Srbije.

Marakana uveliko postaje glavno mesto okupljanja. Novi projekat koji je klub pokrenuo pod nazivom “Zvezda VIP Lounge”” ima za cilj druženje svojih navijača.


Prvo druženje zakazano je već za nedelju kada je na programu ‘večiti’ derbi. Biće to mesto ispunjeno mnogim zanimljivim, zabavnim i sadržajnim programom.

Gledaoci sa kupljenom kartom za VIP galeriju, kao i sponzori kluba sa mestima za istu ložu će moći da uživaju sve benefite koje će im ponuditi “Zvezdin VIP Lounge”, prenose iz kluba.

– U našem VIP Lounge baru možete se družiti sa domaćinima, legendama našeg kluba kao i prvotimcima koji nisu na terenu. Takođe, biće organizovane nagradne igre u kojima možete pogađati tačan rezultat utakmice koja se taj dan bude igrala na stadionu “Rajko Mitić”, a pobednik će dobiti dres sa potpisima naših prvotimaca. U “Zvezda VIP Lounge” moći ćete da se okrepite posluženjem u vidu hrane i pića – stoji na sajtu kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda