2
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

ISPOVEST MUSE NDŽAIJA: Milošević je zaboravio da postojim, dugovali su mi pare!

Objavljeno: 26.02.20 u 16:50

Krilni napadač Musa Ndžai i Partizan sporazumno su se rastali i sada je slobodan igrač u izboru nove sredine.

Ipak, momak poreklom iz Gambije odlučio je da se ‘ispovedi’ norveškim medijima i ispriča im iskustvo iz Beograda od loše dijagnoze povrede do dugova koje su crno-beli imali prema njemu.

– Dva meseca po dolasku u Partizan sam se povredio. Klupski lekar je pogrešio dijagnozu, a čim su to saznali u upravi kluba su mu dali otkaz. Radio je tu 20 godina. Kasnije je taj doktor dolazio kod mene da se isplače, kaže nije bila njegova greška – počeo je priču Ndžai.

On je istakao da je njegov najveći problem bio taj što je klub napustio trener koji ga je tražio, kao i sportski direktor koji ga je doveo.

– Imao sam upalu mišića, bol se protezao sve do kuka, zahvatio je kost. Morao sam na dvomesečno bolovanje kako bih se oporavio. Kad sam se vratio na teren, dosta toga se promenilo. Trener koji me je tražio dobio je otkaz. Isto kao i sportski direktor. Novi šef stručnog štaba je zaboravio da postojim, nije ga uopšte interesovalo šta radim na treninzima – rekao je brzonogi fudbaler, mada Zoran Bata Mirković nije dobio otkaz, već je svojevoljno otišao.

Gambijac sa norveškim papirima je potom istakao da su mu se dugovale plate, ali da je posle žalbe FIFA sve rešeno.

– Dugovali su mi novac, bio je to pozamašan iznos. Podneo sam žalbu FIFA i u roku od tri dana su mi ispaltili novac. Kad su me isplatili, odlučio sam da pričam sa trojicom direktora i advokatom o svom statusu. Iako sam imao dobre ljude oko sebe, osetio sam da je trebalo sam da se pojavim na sastanku. Bilo je čudno, ali su mi garantovali da se ništa slično neće ponoviti. Rekao sam im da imaju dve opcije: da mi dozvole da treniram do leta i tako rehabiltujem karijeru novom pozajmicom ili transferom ili da odmah raskinemo ugovor.

Ne žali što je pre godinu dana došao u Partizan iz Norveške.

– Ne žalim što sam potpisao za Partizan. Dosta toga sam naučio u Srbiji. Nisam zaradio veći novac nego što bi to bilo u Norveškoj, ali sam zaradio dovoljno da sada mogu mirno da nastavim karijeru.

Musa Ndžai je sada slobodan agent, a dva kluba su zainteresovana za njegove usluge.

– Imao sam lepo iskustvo na pozajmici u Odu. Sada se javila i Valarenga. Biće mi lako da odaberem, sada sam slobodan igrač. Važno je da se vratim u formu, da budem onaj prepoznatljivi dribler koji daje golove – poručila je propala investicija Partizana.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Daj ne kenjcaj, to je nacin da ga oteraju, da trazi resenje. Inace ne bi otisaoza tri godine.
    On jedan od retkih promasaja Ike Ilijeva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter