0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

ČUVA NAJJAČE ADUTE ZA DERBI: Stanković meša karte u Inđiji, Pavkov ponovo u napadu!

Objavljeno: 26.02.20 u 10:10

Zbog meča sa Partizanom priliku da zaigra protiv Inđije dobiće nekoliko igrača sa klupe, ambicije su ipak jasne. Osvajanje nova tri boda.

Promene u sastavu za meč protiv Inđije uslediće pred derbi sa Partizanom. S obzirom da je u nedelju na programu 162. derbi, trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio je da napravi nekoliko korekcija u timu i nekoliko igrača sa klupe dobiće priliku da se dokažu.

BUM’ NA MALOM KALEMEGDANU: Pravo niotkuda- Crvena zvezda dovela novog plejmejkera! (VIDEO)

Kako saznaje HotSport megdan protiv zeleno-belih trebalo bi da preskoče Milunović, Degenek, Nikolić, Gavrić… Dve pobede na početku jesenjeg dela sezone neće uspavati liteda koji dolazi po nova tri boda kao lepu uvertiru pred okršaj protiv Partizana.

Na golu će standardno biti Milan Borjan, štoperski par činiće Radovan Pankov i Srđan Babić, uz standardne bekove Marka Gobeljića i  Milana Rodića. U veznom redu se očekuje pored  Njegoša Petrovića i Miloš  Vulić, a na bokovima pored neprikosnovenog Bena može se očekivati Mateo Garsija ili Aleksa Vukanović. Novu priliku da pokaže svoj kvalitet imaće i Mirko Ivanić, dok će napad predvoditi Milan Pavkov, a Tomane će svoju šansu čekati sa klupe.

Projektovani sastav: Milan Borjan, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Miloš Vulić, El Fardu Ben, Mateo Garsija (Aleksa Vukanović) Mirko Ivanić, Milan Pavkov.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter