0
Evropske lige

UMESTO ODLAGANJA, NOVI PREDLOG: Zbog Korone Serija A igra pred praznim tribinama!?

Objavljeno: 24.02.20 u 20:23

Upitno je odigravanje meča Lige Evrope između Intera i Ludogoreca, a vodi se diskusija i o narednim kolima Serije A, jedan od pregloga je da se igra pred praznim tribinama

Taj predlog je pred italijansku vladu izneo predsednik Serije A Paolo Dal Pinto. Del Pinto u zahtevu traži da se umesto odlaganja igra pred praznim tribinama, a kao obrazloženje za svoj zahtev navodi da zbog Evropskog prvenstva sva takmičenja moraju da se završe do 24. maja.

Njegov zahtev podržao je Vićenco Spadafora, koji je predložio premijeru Đuzepeu Konteu da se mečevi u svim takmičenjima igraju ‘pod katancem’ čeka se donošenje konačne odluke.

Za sada se ne zna hoće li meč Intera i Ludogoreca biti odigran, bugarski predstavnik u Ligi Evrope tražio je od UEFA više informacija o trenutnoj situaciji pre donošenja odluke.

Zabrinutost izražavaju i u francuskom Lionu, na meč Lige šampiona u sredu najavljen je dolazak oko tri hiljada navijača iz Italije.

Koronavirusom u Italiji je, po poslednjim podacima, zaraženo više od 200 osoba, a pet osoba je preminulo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter