0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovan

STEFAN HAJDIN: ‘Dolazak u Voždovac načinio me je boljim čovekom’!

Objavljeno: 24.02.20 u 16:45

Stefan Hajdin bio je danas gost u rubrici ‘Pitanja saigrača’ u kojoj je odgovarao na pitanja koja su mu postavljali drugovi iz svlačionice.

Pored mnogih pitanja koja su nasmejala Hajdina, a nasmejaće i naše pratioce na društvenim mrežama i navijače, bilo je i pitanja koja su bila takva da im je defanzivac pristupio na ozbiljan način.

Jedno od njih bilo je i pitanje koje je postavio Miloš Stojčev, a koje se ticalo toga kako se levonogi igrač snašao u Voždovcu, u koji je došao početkom sezone kao pozajmljen igrač Crvene Zvezde.

Svakako, Hajdinov odgovor može da imponuje svima u Voždovcu, kako saigračima, tako i ostalim zaposlenima, jer je po njegovim rečima ‘on postao bolji čovek od kako je došao u sredinu kao što je Voždovac‘. Takođe je napomenuo i da se trudi da to što ga okruženje u Voždovcu čini boljim, prenese i na svoju okolinu!

Pogledajte kompletnu rubriku u video prilogu u nastavku!

FOTO: FK Voždovan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter