1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: Partizan se sa penala spasio poraza u Senti! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.20 u 17:54

Partizan je u 22. kolu Superlige Srbije gostovao TSC-u u Senti, najprijatnijem iznenađenju ove sezone, i

Tim Zoltana Saba jednostavno odbija da padne ove sezone, što je dokaz da ipak ima određeni kvalitet i da jedna sjajna polusezona nije bila slučajnost. Partizan je ušao u prolećni deo sezone sa 11 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, ali i nadom da bi kroz ‘večite’ derbije (sledeći se igra već 1. marta), uz sve pobede u manjim utakmicama, mogao da dostigne taj minus.

Međutim, jako teško bilo je za crno-bele ovog popodneva u Senti. TSC je u većem delu meča bio ‘tvrd orah’, a neretko je i pretio u ofanzivnom delu preko Vladimira Silađija.

FOTO: FK Partizan

Počelo je prilično mirno, i praktično, gotovo da nismo videli veće uzbuđenje sve do 40. minuta. Prethodno su sporadične pokušaje imali Slobodan Urošević i Sejduba Suma, a pet minuta pre odlaska na odmor konačno smo videli crno-bele u izdanju iz prvog dela sezone, ali je Umar Sadik slabo završio akciju.

Tada se malo rasplamsala borba na terenu, ali bez većih promena, pa smo u drugom poluvremenu krenuli ‘ispočetka’. Prvo je Silađi prvi zapretio u 60. minutu sa distance, a potom su dva puta Filip Stevanović i Umar Sadik na drugoj strani iz izglednih pozicija šutirali preko gola.

I kazna je stigla u 67. minutu. Nenad Lukić je probio na desnoj strani, imao zicer koji je odbranio Vladimir Stojković, ali niko nije otklonio opasnost, već je Silađi natrčao na loptu i lako je sproveo u praznu mrežu.

Odgovor Partizana? Nije stigao, iako je do kraja ostalo još dosta vremena – čak 23 minuta plus nadoknada vremena.  Nervoza je bila sve veća, jer je svima u taboru Beograđana bivalo jasnije da bilo kakve šampionske ambicije nestaju sa svakim narednim minutom.

Iz igre prave šanse nije bilo, a onda je Partizan ponovo iz prekida došao do gola, četvrti put ovog proleća. Zoran Tošić je izveo korner sa desne strane, a u guranju na petercu pali su Strahinja Pavlović i Nemanja Miletić. Sudija Lazar Lukić je procenio da je to penal.

Kao i pre sedam dana, ponovo je odgovornost preuzeo Bibars Natho i pogodio je za 1:1. Pet minuta trajala je nadoknada, iako su igrači TSC-a više vremena proveli na zemlji, pa je konačan rezultat bio 1:1 (0:0).

TSC – PARTIZAN 1:1 (0:0)
(Silađi 67 – Natho 89 p)

Stadion u Senti;
Sudija: Lazar Lukić;
Žuti kartoni: Silađi (TSC), Ostojić, Zdjelar (Partizan).

TSC: Filipović – Zec, Varga, Antonić, Babić – Tumbasević, Milićević, Duronjić (od 67. Đurić), Arsenijević – Silađi (od 75. Sinković), Lukić.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, F. Stevanović (od 80. Lakčević) – Sadik (od 74. Matić).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter