0
Evropske lige

REAL PREDSTAVIO NOVO POJAČANJE: Kiša suza Rejnijera na ‘Santjago Bernabeu’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.20 u 12:35

Real Madrid predstavio je novo pojačanje, reč je o brazilskom vezisti Žezusu Karvalju Rejnijeru koji je stigao iz Flamenga.

Šampion Južne Amerike prodao je još jednu svoju mladu zvezdu, reč je o 18-godišnjem vezisti Rejnijeru. On je u Real Madrid prešao za 30 miliona evra i sada će se priključiti zemljacima Marselu, Kasemiru, Militau, Rodrigu i Vinisijus Žunioru.

Predstavljanje mladog Brazilca bilo je veoma emotivno, pošto je otkrio da mu se danas ostavrio dečački san.

– Današnji dan mi je najsrećniji u životu. Ovo je dan kad sam ispunio svoje snove. Zahvaljujući svima koji su sa mnom sve ovo vreme. želim da budem deo istorije ovog kluba – istakao je mladi Brazilac.

Potom su Rejnijera pogodile emocije, briznuo je u plač.

– Ovo je moj san, san čitave moje porodice, ovo je oduvek bi omoj tim, najveći klub na svetu. Ovde je veliki pritisak, ali daću sve od sebe. Srećan sam na šansi koju sam dobio, zahvalan sam svima koji su bili uz mene, mojoj porodici. Moj otac je moj najveći heroj – plakao je Brazilac.

Rejnijera već mnogi upoređuju sa legendarnim Kakom, ali videćemo, pred vezistom su dani dokazivanja na ‘Santjago Bernabeu’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👟🌟 A father’s pride! 💫 ¡Orgullo de padre! – 🇧🇷 BEHIND THE SCENES | @reinier.jesus 🔗 Link in bio #WelcomeReinier | #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter