1
Domaći fudbal

NEKA NOVA ENERGIJA: Dolazak Stankovića ‘probudio’ je ‘Delije’, ispunjene tribine na Brdu i puno srce navijača na kraju! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.20 u 16:05

Crvena zvezda je na prolećnoj premijeri pobedila u gostima Čukarički 2:0 (2:0), a najveći utisak su svakako bile pune tribine stadiona na Banovom Brdu.

U medijima nije bilo velike euforije pred debi Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde, ali jeste među navijačima crveno-belih. O tome svedoči puna tribina stadiona Čukaričkog, a tu sliku u prošlosti nismo gledali često.

Uželele su se ‘Delije’ očigledno fudbala posle dva meseca pauze, a jagoda na torti bio je debi legende kluba na klupi Dejana Stankovića. Mnogo ljubitelja fudbala želelo je da vidi šta je to nekada sjajni fudbaler promenio u odnosu na Crvenu zvezdu iz ere Vladana Milojevića.

Dva brza gola za 14 minuta mladih Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića dali su navijačima nadu da ćemo opet gledati Zvezdino proleće. Novi ispist, ništa lakši, je za sedam dana, a na stadion ‘Rajko Mitić’ stiže trenutno drugoplasirani tim Vojvodina. Razlog više da tribine našeg najvećeg stadiona budu dobro ispunjene.

Kako za sada stoje stvari interesovanje je naglo skočilo, te ne bi čudilo da četu Dejana Stankovića protiv Vojvodine bodri više od 20 hiljada navijača. Još samo da sve ljubitelje fudbala posluži vreme…

Evo kako je to juče bilo na Banovom Brdu:

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Slažem se da je Stanković doneo neku novu energiju! Sada se igralo mnogo ofanzivnije i borbenije, ali u delu prvog poluvremena! Tok takvoj igri davali su upravo oni igrači koji kod Milojevića nisu bili u timu, Grujić, Petrović, Nikolić, kao i uvek dobri Degenek! Ostali igrači su i kod Milojevića igrali i dobro znamo kako smo se proveli u grupnoj fazi LŠ! Ovi ostali igrači su dokazali da ne mogu igrati u Evropi zbog nedostatka znanja i motoričkih sposobnosti! Ne vidim način kako će Stanković uspeti da sa nedoraslim igračima za Evropu, pojačanim sa 3 juniora, uradi nešto u kvalifikacijama za Evropu?! Neka Stanković pogleda snimke utakmica Zvezde u grupnim faziamaLŠ (prošle I ove godine), pa će lako videti ko je nesposoban da igra u Zvezdi! Da mu pomognem, nesposobni da igraju u Zvezdi i Evropi su Gobeljić, Milunović, Jovičić, Jovančić, Ben i Boaći!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter