1
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ PRED POČETAK PROLEĆA: Nestrpljivi smo! Uradili smo nešto što je retkost u srpskom fudbalu… (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.20 u 16:34

Partizan će drugi deo sezone otvoriti u nedelju od 16 časova protiv Radnika iz Surdulice u Humskoj.

Trener crno-belih Savo Milošević podelio je sa javnošću svoj i osećaj igrača da kod svih vlada nestrpljenje da se što pre istrči na teren.

– Moj i osećaj igrača je da vlada nestrpljenje za nastavak Superlige i to je dobro. Verujem da smo uspeli da se spremimo, očekivanja su velika. Protivnici će bit maksimalno motivisani. Zato je dobro da već od sutra sve utakmice odigramo u visokom ritmu – rekao je Milošević.

– Bez obzira što smo igrali jake mečeve u pripremnom periodu ipak je to pripremni period. U takmičarskim utakmicama ima psihološke potrošnje uz fizičko pražnjenje. Zato su prve utakmice jako bitne, jer imaju veliki pritisak kao one najvaznije.

– Delom je dobro što igramo protiv ekipe koje smo odigrali poslednji meč pre par meseci, veći deo analize koja je već spremna odnosiće se na taj meč u Surdulici. Sada igramo na našem terenu što predstavlja nekakvu prednost. Svaki protivnik je težak na početku i očekujem tešku utakmicu, ali ne bih izdvajao pojedince – naglašava Milošević koji nije hteo direktno da odgovori o nadama kada je u pitanju titula.

– Da se ne opterećujemo bodovnom razlikom, dužni smo da podignemo igru na viši nivo. Sačuvali smo tim iz jesenjeg dela što je retkost u našem fudbalu, više se poznajemo i neke stvari ćemo lakše raditi. Da popravilo igru iz jesenjeg dela, pa da vidimo da li ćemo ući u šansu da se borimo za titulu.

Samo dva igrača su stigla, Bojan Matić i Uroš Vitas, a jedino je prodat Strahinja Pavlović, ali će do kraja sezone nositi crno-beli dres.

– Zadovoljni smo urađenim u prelaznom roku, dodajmo tome da je Marković prošao pripreme, uz manje povrede, ali je rotacija veća u odnosu na jesen. Sigurno je da će nam i manji broj utakmica to omoguciti. Mislim da se Matić već adaptirao, a što se tiče Vitasa mislim da je to profil igrača koji je potreban Partizanu – istakao je Milošević i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

– Iskren da budem sada očekujem veći broj navijača. Uvek sam govorio da će naša igra diktirati broj ljudi na tribinama. Povećao se jesenas, pogotovo mi je drago po onom vremenu protiv Astane u meču bez rezultatskog značaja. Siguran sam da možemo još bolje i brze.

0
0

1 Komentara

  1. Aj bre vise Savo, izjave su ti kao da ste osvojili Ligu Sampiona.. Izgubili od Voždovca, Napretka i koga jos niste. U pravu si i uradili ste što niko nije u Srbiji, ni u Evropi, primali po dva gola sa igracem vise.Ti i tvoji cirkuzanti zasluzili ste Oskara za glupost. Nije fudbal cirkus, rezuitat je merilo vrednisti. Vrati se u realnost, Partizan mora da osvaja titule, sve ostalo je prodavanje magle. Ne znam sta ti je uopste trebalo da se hvatas u kolo sa duksterima poput Vazure, Vuletica i Vucelića, ali bar se ne brukaj izjavama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter