1
Domaći fudbal

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ: Pitao sam ih ‘Ko će da šutira’, svi su digli ruke!

Objavljeno: 12.02.20 u 20:31

Omladinci Crvene zvezde su izborili plasman u osminu finala Lige šampiona za mlade savladavši Šerif posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2), nakon što je u regularnom delu igre bilo 0:0. Najponosniji zbog uspeha naših talenata bio je njihov trener – Slavoljub Đorđević.

– Penali su lutrija, ali deca su zaslužila prolaz dalje i Bog nas je nagradio. U uslovima pod kojim igrali, kako smo putovali, sa gomilom problema, uspeli smo da prođemo. Jutros se i Piplica razboleo, imali smo mali fond igrača, ali smo došli, odigrali hrabro, nismo stajali tokom čitavog meča i morali smo da budemo nagrađeni. Igrači pomeraju granice i ovo je njihova noć. Rekao sam im i pre penal serije da im čestitam na svemu i da im ništa ne zameram sve i da nismo prošli.

Đorđević ističe da se zajedno sa igračima dogovorio oko toga ko će da izvodi udarce sa bele tačke.

– Pitao sam ih ko hoće da šutira i svi su digli ruke. To govori o njihovom karakteru i hrabrosti. Na kraju sam se odlučio za izvođače. Mi smo izašli da pobedimo u regularnom delu, ali kada imate samo jedan meč, onda morate da vežbate penale. Juče smo posle treninga ostali i šutirali. Stojim pri tome da su penali sreća, ali sreća prati hrabre. Najsrećniji sam zbog njih, zaslužili su sve ovo – podvukao je Đorđević.

Omladince Crvene zvezde već u petak od 13 časova očekuje žreb za osminu finala, kao i generalno za nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. A sada po pameti Terze i Mrkele rasprodati ceo omladinski tim Zvezde. A ako je moguce kupiti jos jednog Parlu ili Žandera …. Da je bar malo morala kod njih oni bi trebalo javno da se odreknu bar polovine plate dok se nerese ovih promasaja. O kojima su lupetali kako su strasna pojacanja. Gospodo snosite posledice svojih gresaka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter