1
Domaći fudbal

LIGA ŠAMPIONA OMLADINACA: Drama u Moldaviji, Zvezda preko penal ruleta do osmine finala!

Objavljeno: 12.02.20 u 19:06

Omladinci Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Lige šampiona, pošto su u gostima u plej-ofu pobedili Šerif iz Tiraspolja posle penala 4:2.

Otišla je četa Slavoljuba Đorđevića kao favorit u Moldaviju, a posle prave drame pobednički se vratila u Beograd. Šerif se branio 90 minuta, odbranio i utakmicu uveo u penale. Na ‘penal ruletu’ sigurnija je bila Crvena zvezda – 4:2.

Naš tim je sve vreme napadao, stvarao šanse, ali nije mogao do gola. Razlog tome bio je fenomenalni golman moldavskog tima Čoban. Dva puta je u prvom poluvremenu zapretio Radulović, ali je čuvar mreže Šerifa uz dosta sreće intervenisao.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

U drugom delu igre bilo je pravo čudo kako Burmaz sa samo nekoliko metara nije uspeo da savlada Čobana, koji je sa linije skinuo loptu. Ipak, trener Šerifa je na kraju častio crveno-bele. Kada se došlo pred penal seriju, šef stručnog štaba moldavskog tima je zamenio golmana kako bi branio jedanaesterce i tu pogrešio.

Burmaz, Matić, Blagojević i Mitrović su pogađali za crveno-bele, dok je golman Katić igračima Šerifa skinuo dva penala. Na kraju – 4:2.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Žreb za osminu finala omladinske Lige šampiona je u petak u 14 časova, a igra se samo jedan meč kao i u plej-ofu.

Podsetimo, Crvena zvezda je do plej-ofa došla tako što je u grupnoj fazi Lige šampiona zauzela drugo mesto iza Bajerna iz Minhena, ali ispred Totenhema i Olimpijakosa.

0
0

1 Komentara

  1. PARTIZANI KOJA DRAMA ,DRAMA STE VI U SRBIJI,NAPUSTITE TE GLUPE NASLOVE,BRVO ZVEZDO MOMACKA….. NEMA DRAME VEC VITESKA BORBA…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter