3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GOBELJIĆ – ŽELIM GOL PROTIV PARTIZANA: Boli eliminacija od Olimpijakosa! Pokazaćemo na proleće našu moć

Objavljeno: 10.02.20 u 10:00

Moja najbolja partija u Zvezdi nije krunisana na pravi način, a mislim da ćemo u drugom delu sezone pokazati moć – kaže defanzivac crveno-belih.

Vreme leči rane, a jedan evropski poraz je mnogo teško pao Marku Gobeljiću i slika eliminacije od Olimpijakosa u Atini ‘sporo bledi’. Ipak, od subote se kreće u novu misiju sa ciljem da treća titula uzastopno bude obojena u crveno-belo.

DA LI SE ZVEZDA PRERANO PREDALA: Gobeljić gurao Marina na terenu! Nije vredelo… (VIDEO)

– Ostaje žal koliko smo bili blizu da nastavimo u Ligi Evrope, a kada smo igrali sa Ludogorecom, video sam kod njih elan da budu spremni za megdan sa Interom. Mi smo ih pobedili posle mog pogotka, što je dobro za samopouzdanje da nastavak sezone bude pod konac – rekao je Gobeljić.

Neke stvari obeleže boravak u klubu.

– Plasmani u Ligu šampiona i igranje sa gigantinma su nešto posebno, a meni lično je krivo što moja najbolja partija u Zvezdi nije krunisana na pravi način. Sreća nas je pratila u Salcburgu i sa Jang Bojsima, ali nije bila naš saveznik treći put.

FOTO: FK Crvena zvezda

Otvaraju se nova poglavlja sa novim trenerom Dejanom Stankovićem.

– Sledi glancanje forme, a u suštini smo spremni za pohod na novu titulu i mislim da ćemo u drugom delu sezone pokazati moć. Ima drugačijih zahteva, taktike… Jedva čekamo da krene borba.

Bodovna prednost uliva sigurnost.

Ne osvrćem se na tabelu, već na teren, na kome u svakom megdanu treba da jurimo uspehe. Moja uloga u dva pravca je nešto poksebno, saradnja sa ostatkom ekipe je pod konac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Na kraju, pored uspeha ekipe postoji i lični plan.

Da postignem još neki gol iz drugog plana, a neka jedan bude u derbiju sa Partizanom. Do tada su u fokusu Čukarički i Vojvodina dve dobre ekipe – rekao je na kraju razgovora Gobeljić.

0
0

3 Komentara

  1. Svi osim Borjana he zasluzuju premije za Ligu Sampiona. Obrukali su Zvezdu do bola. Sramno su svi igrali. A in ostali del Tina nine bio bolji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledao sam svaku utakmicu Zvezde, u živio i na TV, prošle i ove godine u grupnim fazama LŠ i mnogo sam razočaran igrom Zvezde i vođenjem utakmica od strane onog nedoraslog trenera Milojevića! Mnogo ste loše igtrali vi u odbrani tako da smo u dve godine postigli neslavan rekord u Evropi, primili smo nekih 50-tak golova! Da nije bilo Borjana na golu, primili bi smo i 100-nak golova! Kako imaš pravo da govoriš o svojoj dobroj igri?! Kako vi koji ste bili akteri ovako kriminalnih igara imate obraza da i dalje igrate u Zvezdi?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter