0
Evropske lige

FOTO: Herrelandsholdet

ERIKSEN OSETIO ‘MADONINU’: Da sam dao gol, odlepio bih

Objavljeno: 10.02.20 u 22:46

Kristijan Eriksen dobio je priliku da u dresu Intera zaigra u velikom derbiju italijanskog fudbala protiv Milana.

Najzvučnije pojačanje ‘nero-azura’ bio je deo preokreta od 0:2 do 4:2 kojim se Inter izjednačio na prvom mestu na tabeli sa Juventusom.

– Ovo je sjajno. Prvo poluvreme bilo je tužno, ali sve posle je bilo zaista posebno – izjavio je Eriksen za ‘Gazeta delo Sport’.

– Navijanje je bilo spektakularno. Toga nema u Engleskoj, delimično i zbog toga što je zabranjeno. Ovde zaista osetite da vam navijači daju ‘vjetar u leđa’ od trenutka kada napustite klupski autobus. Osetite njihovu strast i shvatite koliko im je takav meč važan.

Imao je priliku da se proslavi golom iz slobodnog udarca i šutirao je veoma snažno, ali je lopta odsela na okviru gola.

– Na početku, mislio sam da izvedem slobodan udarac onako kako smo vežbali na treningu, šutirajući kroz živi zid. Ali, video sam da su veoma duboko, tako da ne bih imao šanse. Marcelo mi je rekao da pokušam… I pokušao sam. Bio je to dobar šut, ali nedovoljno. Ta prećka će biti satisfakcija posle onakvog rezultata – rekao je i zaključio:

– Da sam pogodio, odlepio bih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter