9
Evropske lige

OPTIČKA VARKA ILI GREŠKA VAR-A: Inter od 0:2 do 2:2 uz gol o kom će se pričati danima (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 09.02.20 u 22:18

Milan je na poluvremenu gradskog derbija vodio kao gost protiv Intera 2:0, ali su ‘neroazuri’ za samo dva minuta stigli do 2:2.

Ipak, sutra će se najviše pričati o drugom golu Intera. Naime, bio je to pas iza leđa odbrane ‘rosonera’, Sančez se našao sam ispred Donarume, otišao je Čileanac malo u stranu, okrenuo se, uposlio Vesina, a ovaj pogodio 2:2. Kada se slika zamrzla činilo se da je Sančez bio u ofsajdu kada je dobio loptu, ali je sudija Mareska posle asistencije iz VAR sobe priznao gol.

Slika pokazuje nešto drugo, da je bio ofsajd, ali je kasnije stigla potvrda snimka iz VAR sobe da je sve čisto. Da li je u pitanju optička varka ili greška VAR-a, porecenite sami…

 

0
0

9 Komentara

  1. @neko
    šta tu ima da se pusti sekund kasnije, može samo sekund ranije što su i puštali u prenosu. Ovde se jasno vidi da lopta nije još upućena tako da je zamrznuto u pravom trenutku. Ako ćemo iskreno videlo se i u prenosu kad su ponavljali da je bio ofsajd.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svako ko je gledao mec mogao je da vidi da ofsajd nije bio,na ovoj slici deluje da jeste,dovoljno je sekunda kasnije da pustite snimak i vec je drugaciji polozaj tela igraca i deluje da jeste ofsajd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter