0
Domaći fudbal

PREMIJER KUP: Partizanu igrač manje, Spartaku pobeda sa penala!

Objavljeno: 08.02.20 u 13:55

Partizan naredne nedelje igra protiv Radnika iz Surdulice, a ovog vikenda odigrali su poslednji duel protiv Spartaka iz Moskve u Dohi, a crno-beli su poraženi sa 3:2 uz dosta čudnih sudijskih odluka.
Imao je Partizan solidnu igru, a pored toga i vođstvo na poluvremenu, ali je situaciju dosta zakomplikovalo isključenje Natha i Miloševića u završnici meča. Spartak je sa ‘bele tačke’ u 69. minutu rešio pitanje pobednika i slavio rezultatom 3:2. 

 

Bibras Natho je uputio prvi udarac ka golu Spartaka u trećem minutu, prebacio je gol. Četiri minuta kasnije zapretio je tim iz Moskve i poveo, Roman Zobnin bio je strelac. Partizan nije dugo čekao na izjednačenje, već je do izjednačenja došao nakon što je Izraelac izveo korner, loše je reagovala odbrana Spartaka, Strahinja Pavlović bio je zaboravljen od strane odbrane i bez mnogo problma matirao je Rebrova. U narednom napadu oprobao se Sadik, nedostajalo je malo za preokret. Ponovo je Partizan zapretio, 22. minut se igrao oprobao se Artem Rebrov, a Miletić je bio kratak.

Nije popuštao Partizan, nastavili su sa napadima. Suma i Tošić su kombinovali, ali njihov pokušaj nije rezultirao ozbiljnijom opasnošću po gol. Od 34. minuta Partizan je došao do vođstva. Sadik je odlično proigrao Sumu, a on je ‘zalomio’ protivnika, namestio se za udarac i povisio je na 2:1. U samoj završnici meča Savo Milošević je bio nezadovoljan što sudija Nabet Kaled nije svirao prekršaj nad Sadikom, te je uleteo u teren, a srpski stručnjak odmah je dobio crveni karton, a posle njega drugi žuti dobio je i Bibras Natho.

Izjednačio je Spartak u 48. minutu Bakajev je poslao loptu do Soboleva, on se odlično snalazi ispred gola Partizana za 2:2. Lazar Marković je na terenu proveo svega pet minuta, ali je zbog povrede napustio teren, zamenio ga je Lakčević. Preokrenuli su igrači Spartaka u 69. minutu. Ponse je bio siguran sa ‘bele tačke’, ali je usledila nova sudijska greška jer i nakon pregleda snimka videlo se da Aleksandar Šćekić nije faulirao Ailtona.

Partizan – Lokomotiva 3:2.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Asano, Suma – Sadik (igrali su još: Matić, Marković, Vujačić, Stevanović, Brežančić, L. Pavlović, Lakčević)

SPARTAK: Rebrov (G) – Džikija(K), Kutepov, Žižo, Raskazov – Til, Kral, Zobin, Lukas – Mirzov, Ponce.

FOTO: FK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter