4
Domaći fudbal

ODLUKE KOJE SU IZBACILE SVE IZ TAKTA: Zbog ovoga su pobesneli Milošević i Natho, a pogledajte tek taj penal (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.20 u 16:01

Partizan je poražen od Spartaka iz Moskve rezultatom 2:3, ali malo ko je očekivao ovakve sudijske odluke.

Verovatno niko u Srbiji pre meča Partizana i Spartaka nije čuo za sudiju Kaleda Nabeta i njegove pomoćnike Fajsala Al Džafija i Mohameda Al Ona, ali posle današnje utakmice ostaće u lošem sećanju svim navijačima Partizana.

Kaled je tokom celog meča imao upitne sudijske odluke, a u 44. minutu meča isključio je Savu Miloševića i Bibrasa Natha, da bi potom u 68. minutu dosudio penal za Spartak iako kontakta fudbalera ruskog tima i Šćekića nije ni bilo, možete da pogledate više ovde.

FOTO: FK Partizan 

0
0

4 Komentara

  1. Samo kukate,to vam je postala navika !Kad ste tako dobri što ste primili tri gola,jesu li svi iz nepostojećeg penala ili mozda što vas mrze turske sudije ? Za žaljenje ste!

    0
    0
    Odgovori
    • Kuš bre tamo gnjido i krvopijo drzavna…..lopine belosvetkse, igraca napravili niste preko decenije da vredi išta, najbolji vam Radonjic kao partizanov izdanak…..dajete golove iz gol auta, penale van 16, rekorderi ste po broju penala, nemate poraza (sem u derbiju xaxax) kao niko u Evropi. …

      0
      0
      Odgovori
    • Turske sudije iz Katara, dečko pogledaj samo ofsajd koji su svirali Sadiku kada je njihov igrač vraćao loptu golmanu. Isti onakav kakav je TSC svirao protiv vas kada je Gobeljić vraćao golmanu a oni uzeli loptu. O faulu nad Sadikom koji je za zatvor i penalu ne treba ni pričati. Volite kradju i uživate u njoj, polako, obuće vam se kat-tad to o glavu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter