0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

POTRES NA ‘KROVU’: Voždovac doveo pojačanje iz Premijer lige!

Objavljeno: 07.02.20 u 12:07

Kao što je i najavljeno, poslednji dan prelaznog roka biće i najaktivniji na ‘krovu’.

Juče je predstavljen levi bek Nemanja Vučić koji u Zaplanjsku dolazi iz Vojvodine, a danas su ‘zmajevi’ dobili veliko pojačanje u napadu u liku Filipa Stuparevića koji će do kraja sezone nastupati u Voždovcu kao pozajmljen igrač engleskog Votforda.

Stuparević je u prvom delu sezone nastupao za češki Pribram kao ustupljen igrač i na 12 mečeva postigao je dva pogotka. Mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač ‘zmajeva’, sada dolazi u Voždovac kao veliko pojačanje za nastavak sezone.

Prema dogovoru premijerligaša i Voždovca, mladi napadač rođen 2000. godine će do kraja sezone nositi dres Voždovca kao pozajmljen igrač.

Stuparević nije krio zadovoljstvo što je opet u dobro poznatoj sredini u kojoj dokazano može da napreduje.

– Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je predamnom kako bih napredovao, i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju. – istakao je mladi Stuparević.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović istakao je da Stuparević sada dolazi kao pojačanje, što je ‘velika odgovornost i obaveza za njega’.

Stupi je naše dete, jako se dobro poznajemo i srećan sam što je opet sa nama. Ovoga puta dolazi u naše redove kao veliko pojačanje, što je velika odgovornost i obaveza za njega. Jako sam srećan što je opet sa nama i siguran sam da će pokazati sav svoj kvalitet i talenat i vratiti se u Votford kao još bolji igrač. Isto tako, nadamo se da ćemo u toku dana predstaviti još novih pojačanja na kojima trenutno radimo, i mislim da će javnost biti jako prijatno iznenađena. – nagovestio je Damjanović da prelazni rok još nije gotov.

Stuparević će se staviti na raspolaganje Radetu Kokoviću već danas i biće u prilici da zaigra u prvom meču nastavka sezone koji je planiran za 15. februar kada Voždovac gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter