1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

DA TI SE ZAVRTI: Evo koliko će Srbija da zaradi ukoliko se plasira na Euro, neće im biti lako čeka ih pun stadion u Norveškoj!

Objavljeno: 07.02.20 u 21:20

Iako do meča ima još dva meseca, Srbija će odmeriti snage protiv Norveške na prepounom stadionu.

U baražu kvalifikacija za Euro 2020. godine Srbija će igrati protiv Norveške na stadionu ‘Uleval‘ koji prima 27.200 navijača, ulaznice su već danas rasprodate, objavio je fudbalski savez Norveške.

PRVO SKOČI, PA RECI HOP: Evo kako je Ljubiša Tumbaković prokomentarisao žreb za EURO 2020.

Danas se u javnosti pojavila koliko će novca zaraditi učesnici prvenstva koje se igra širom evrope. Reč je o rekordnih 371 milio nevra, više od 70 u odnosu na prethodno prvenstvo održano 2016. godine.

 

Sam plasman donosi 9.25 miliona evra, tu su uračinati i učesnici baraža, a među njima je i Srbija. Dodatnih 4,5 miliona reprezentacije mogu da zarade kroz grupe, pobeda vredi milion i po, a remi 750.00 evra.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Prolazak u osminu finala donosi 2 miliona evra, u četvrfinalu 3,25 miliona, polufinale pet miliona, a pobednik Evropskog prvenstva zaradiće dodatnih 10, a finalsita sedam miliona evra. Dolazi se do ukupne račinice da će osvajač Eura 2020. godine prihodovati samo od mečeva na turniru 34 miliona evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter