0
Evropske lige

POKUŠAVAMO DA POMOGNEMO LUKI: Zidan još jednom poslao poruku podrške Joviću, Francuz govorio i o krizi u Barseloni.

Objavljeno: 05.02.20 u 19:21

Fudbaleri Real Madrida igraće protiv Real Sosijedada u ćetvrtfinalu Kupa kralja.

Tim povodom Zinedin Zidan izašao je pred novinare. Predstavnike ‘sedme sile’ zanimao je status Luke Jovića. Trener Real Madrida  rekao je da u klubu pokušavaju da pomognu srpskom reprezentativcu Luki Joviću da postane bolji igrač.

– Pokušavamo da mu pomognemo. U ekipi se oseća ugodnije i bolje, to ga može koštati, ali to je normalan proces prilagođavanja. Strpljenje, rad i rad, ne možemo više od toga učiniti – rekao je Zidan.

Francuski trener prokomentarisao je i stanje drugih fudbalera tima.

– Drago nam je da je Eden Azar sa nama. Imao je povredu, ali sve je bolji i bolji. Želimo da uživamo u njegovim igrama dugi niz godina. Federiko Valverde se u svemu mora popraviti, veoma je mlad i pokazuje da mu je mesto u Madridu, ali u svamu mora da se poboljša. Vinisijus Žunior ima kvalitet i mora naporno da radi. Srećni smo što je tu i imam poverenja u njega – kazao je Zidan.

Velikog rivala ‘kraljevskog kluba’ ekipu Barselone, poslednjih dana pogađaju razne spekulacije, kao što je navodni sukob između sportskog direktora Erika Abidala i zvezde tima Lionela Mesija.

Oni nemaju slabosti i takmičiće se do kraja sezone. Ni na trenutak ne razmišljamo o njima jer se moramo fokusirati na našu igru. Nismo osvojili titulu, moramo da igramo do kraja, dobri timovi su uvek dobri – naveo je Zidan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter