1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PETROVIĆ NAKON PRELEPOG GOLA: Voleo bih da to ponovim u derbiju!

Objavljeno: 05.02.20 u 18:18

Crvena zvezda je u poslednjoj proveri na pripremama u Beleku savladala slovačkog predstavnika ubedljivim rezultatom 4:0.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Mladi vezista Njegoš Petrović postigao je sjajan pogodak protiv Dunajske Strede, pokazavši svoj pun potencijal. Čini se da se talentovani vezista nalazi u usponu forme, a to je jako bitno pred nastavak sezone koja počinje za deset dana.

– Mislim da je prvo poluvreme bilo najbolje tokom priprema. Odradili smo sve što smo želeli, a veoma sam srećan da je ekipa igrala dobro – rekao je Petrović.

Postigao je Petrović gol kakav se retko viđa…

– Malo mi je pomogao i vetar, ali je stvarno bio lep gol. Verujem da ću imati dobru minutažu i voleo bih da tako nešto uradim u derbiju. Smatram da smo fizički na dobrom nivou – dodaje fudbaler Zvezde

Petrović je istakao da nije razgovarao do sada nasamo sa trenerom Stankovićem.

– Bila je neka priča da me je preporučio Interu, a još nismo razgovarali nasamo i to će uslediti. Drago mi je da se vratio Jovičić i ja sam imao sličnu povredu. Rekao sam mu da odradi prvi tačan pas, potom će mu sve biti lakše – istakao je Petrović nakon meča u Beleku.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. ovaj masta o goku sa 30 metara onaj drugi o penalu ahahahha cirkus. Prvo sinovci predjite pola terena i sutnite na gol pa onda sve ostalo. Mnogo ste poleteli brzo cete pasti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter