1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ NAKON REMIJA SA FRAJBERGOM: Totalno nefudbalski uslovi za igru

Objavljeno: 05.02.20 u 18:41

Posle remija njegovog tima protiv Frajberga, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da nije zadovoljan konačnim rezultatom, ali da je drugo poluvreme odigrano u totalno nefudbalskim uslovima.

Vojvodina je danas igrala nerešeno 2:2 (2:0) protiv Frajberga, u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

Bila je ovo još jedna dobra provera za nas. Sa prvim poluvremenom, posle kojeg smo vodili 2:0, mogu biti zadovoljan, dok u drugom poluvremenu, zbog kiše i jakog vetra, nisu postojali uslovi za fudbal. Bukvalno, kad god smo želeli da ispucamo loptu, ona se vraćala ka naših 16 metara, a Nemci su izašli visoko i uspeli to da iskoriste postizanjem dva gola. Ni kroz pas, ni preko dugih lopti, nismo mogli da prenesemo igru na njihovu polovinu. Ostala nam je još jedna provera, a sa svim što smo do sada uradili na pripremama mogu biti jako zadovoljan. Danas nisam zadovoljan rezultatom i ne sme da nam se desi da onako primimo dva gola, iako se u prvom delu meča videlo da smo mnogo kvalitetniji od njih. Za to nema opravdanja, jer svaka utakmica mora da se pobedi, pogotovo kad vodimo 2:0 – kaže Lalatović.

U generalnoj proveri pred nastavak sezone, Vojvodina će sutra igrati protiv Rubina iz Kazanja.

To je generalna proba na papiru, jer stvarno smo odigrali mnogo utakmica za malo dana. No, vremena za odmor nema i nadam se samo da će biti mnogo bolje vreme nego danas, iako kažu da neće. U svakom slučaju, biće to lepa provera za nas da vidimo gde smo i šta smo. U toj poslednjoj utakmici, najbitnije mi je to da se niko ne povredi, da dobro istrčimo i dobro odigramo, a čim se vratimo u Srbiju, igračima ću dati 2,5 slobodna dana da se odmore i osveže. Nakon toga, počinjemo da se spremamo za prvo prolećno kolo, a to je jedino što me zanima – napominje Lalatović.

U sutrašnjem meču, on će verovatno ukazati šansu igračima koji nisu igrali danas protiv Frajberga.

– Igraće jedna postava celu utakmicu, a izmene ću napraviti samo ukoliko se, ne daj Bože, neko od njih povredi. Mi svakako nemamo veliki fond igrača ovde – rekao je Lalatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter