10
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VULETIĆEVA OŠTRA REAKCIJA: Proces nastavlja da teče! Mrak je pred zoru najgušći, pred zoru se mrzne

Objavljeno: 03.02.20 u 17:46

Upravni sud je doneo odluku i priča oko sporne titule iz sezone 1945/1946, od pre 75 godina, konačno je završena, ili možda nije…

Crvena zvezda je sebi pripisala titulu, prišila treću zvezdicu iznad grba, ali tek sada zvanično može da kaže da je prvu titulu osvojila u prvoj sezoni postojanja, 1945/1946.

Upravni sud u Beogradu, tačnije, veće koje su činili Biljana Tamburovski Božović kao predsednica veća, Zorica Kitanović i Nikola Kitarović, odbacio je tužbu Partizana na prvobitnu odluku evidentiranja Zvezde kao šampiona.

Stigao je odgovor i Vladimira Vuletića.

– Partizan je, svestan odgovarajućih procesnih nedoumica u vezi sa nadleznošću suda, otposlao tužbe Upravnom i Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Odbacivanjem (a ne odbijanjem!) tužbe od strane Upravnog suda, ovaj se sud očigledno oglasio nenadležnim. Proces pred Pravnim osnovnim sudom nastavlja da teče. Ne može se u državi u kojoj se protiv jednog Alfa doktora ne postupa po podignutoj optužnici, u kojoj se jednom klubu oprašta 17 miliona evra bankarskog duga, a postrojava mu se Garda vojske Srbije, očekivati drugačije postupanje odavno zgaženih pravosudnih organa. Isti čovek, Dragan Milošević, istovremeno je predsednik Nadzornog odbora Crvene zvezde i postupajući sudija u stečajnom postupku Agro banke, sada i sudija Apelacionog suda, autor zahteva Zvezde za priznanjem ove nepostojeće titule, koji je kao i član Komisije za pravna pitanja odlučivao o svom zahtevu – ističe Vuletić.

‪Potpredsednik crno-belih ističe da neće odustati od bitke.

FK Partizan od svoje pravne bitke neće odustati čak ni po cenu obraćanja Ustavnom sudu Republike Srbije a, ukoliko ustreba, i međunarodnim relevantnim institucijama. Dum spiro, spero. Dok živim, nadam se. Mrak je pred zoru najgušći. Pred zoru se mrzne – zaključak je Vladimira Vuletića.

FOTO: Privatna arhiva

0
0

10 Komentara

  1. PRAVDA JE DOSTIZNA I ISTA CE IH STICI … KAD TAD … MOZDA KAD BAS BUDU TOLIKO SILNI … DA MISLE DA IM NIKO NISTA NE MOZE … JER SU SRPSKI SPORT SA … ZAROBILI !!! ima jos vremena za sudjenja i prave-postene presude … za period u ovih 10 godina a i onaj od pre …, za sve sto su radili … i sto ce jos radiditi … da se sudi: sdcz i njenim klubovima sa ljudima u i oko zvezde, FSS, KSS, VSS, … sa ljudima u delom ljudi u partizanu i celoj ligi i ostalim ligama… presde sporskih i ostalih sudova od domacih i stranim sudova … PRAVDA JE SPORA … ALI … UVEK JE DOSTIZNA. neko se se danas pita: odkud tolika mznja prema zvezovii ljudima u i oko zvezde !? odgovor ce naci u ljudima u i oko zvezde … koji rade ovo sto rade od srpskog sporta … prvo u sopstvenu korist – svoj licni profit pa onda u vestacke uspehe zvezde … a na stetu svih nas … bili u sportu ili ne. PLJACKA KAKVU SVET NE PAMTI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije problem ta titula mi smo to osvojili na terenu nego da se mi pozalimo UEFi na titule udruzenog rada pa na titulu na pola prvenstva kada je pocelo bombardovanje da ne govorimo o pljacki za vreme Karadzica

    0
    0
    Odgovori
  3. Napred hrabri covece.Valjda ce se naci neka postena institucija koja nece biti korumpirana i presuditi kako istina zahteva a ne ljigavci.

    0
    0
    Odgovori
  4. Debeli profa je puko. Ovaj će zbog mržnje prema Zvezdi dobiti čir na želudcu, napade drhtavice i imati noćne more.

    0
    0
    Odgovori
  5. Bravo profo.Znamo mi ko i kako vlada u ovoj nazovi drzavi ali uz vas smo i nastavite bitku za pravdu.Valjda ce naci neka postena institucija koja nece moci da se korumpira.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter