0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

POKAZAĆU ZAŠTO SAM OVDE – JOVIĆ: Srpski fudbaler nada se boljim danima u Madridu! I iskusnijim igračima je teško!

Objavljeno: 03.02.20 u 22:31

Ne cvetaju ruže Luki Joviću u Madridu, ali srpski fudbaler ne očajava, već veruje da će uskoro dočekati bolje dane.

Srbin je gostovao u emisiji ‘Sportsko popodne sa Kristinom‘, istakao je da nije zadovoljan početkom karijere u Španiji.

– Biću iskren, nisam zadovoljan sezonom do sada. Prvo zato što znam da mogu da mogu bolje. Ponekad sedim na Jutjubu gledam snimke iz prošle sezone i pitam se ‘Šta se dešava?’. Ali svi znamo da je Real Madrid sjajan klub i da je čak i iskusnijim igračima jako teško da se naviknu, a kamoli za mladića od 21 godine za koji su platili 60 miliona. Pritisak je prevelik, borim se, za sada bez uspeha, ali nadam se da će se situacija promeniti – smatra nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Jović veruje da će pokazati ljudima zbog čega je doveden u Madrid.

Još uvek osećam negativnu atmosferu kada govorim o svojoj igri u Real Madridu, ali mislim da ću ljudima pokazati razlog zašto sam ovde, da sam ovde jer imam kvalitet i da me deca mogu gledati duži niz godina i motivisati se mojim utakmicama i golovima u dresu Reala – istakao je Jović.

On se osvrnuo i na svoje učešće u reprezentativnim akcijama Srbije gde se vratio nakon sukoba sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Nisam bio tu, ali sve je iza nas. Tu sam za sledeće okupljanje, ako dobijem poziv odazvaću se. Spreman sam da pomognem ekipi da odemo na Evropsko prvenstvo. Daćemo maksimum. Očekujem pobedu. Bili bi jako važpo, 20 godina nismo igrali na Evropskom prvenstvu, narod bi bio jako ponosan ako bismo ispunili cilj. „Neće se srušiti svet ako ne uspemo. Ipak, nadamo se najboljem – zaključio je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter