2
Domaći fudbal

NOVI REMI: Zvezda povela i ispustila pobedu

Objavljeno: 02.02.20 u 17:29

Pogodio je Željko Gavrić, a onda je Božić doneo zasluženo izjednačenje čvrstoj ekipi iz Celja.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Dva gola za dva minuta u finišu i novi remi kombinovanog tima Crvene zvezde. Posle Vardara, pre nekoliko dana večeras je remi ‘izvukla’ ekipa Celja (1:1) Željko Gavrić je doneo prednost pet minuta pre kraja Crvenoj zvezdi, a opuštanje nakon postignutog gola kaznio je Božić za konačan rezultat.

Od starta su se beograđani namerili na čvrstog, dobro organizovanog i veoma disciplinovanog protivnika koji je pozadi suzio prostor za manevar. I crveno-beli su pokušavali posle prekida, ali je šut Ivanića golman uspeo da odbrani. Čekali su Slovenci kontre, mada nisu imali pravu završnicu, dok se kombinovani sastav Zvezde mučio i uzamljen je bio Tomane bez pravih lopti.

U nastavku meča Stanković je ubacio tri nova igrača i prešao na sistem sa dva napadača, mada je Celje pripretilo, ali je popović uspešno odradio posao. Simićev šut u 67. minutu je izblokiran posle dobre akcije. Brojne izmene nisu pomogle da se lako pronađe put u završnicu, ali je posle odbitaka u šesnaestercu Gavrić pogodio pet minuta pre kraja. Ipak, samo dva minuta kasnije neopreznost u odbrani kaznio je Božić.

C Zvezda: Popović, Gajić, (od 46 Gavrić), Pankov, Milunović, Konotar, Vulić, (Jovančić), Ivanić (od 46. Nikolić), Simić, Garsija (od 73. Ben), Vukanović (od 62. Krstović), Tomane (od 46. Pavkov)

FOTO: FK Crvena zvezda 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter