0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ VULIĆ: Boli poraz od Partizana, uspon je krenuo golom protiv Olimpijakosa!

Objavljeno: 02.02.20 u 09:40

‘Ne plašim se konkurencije, a trener Dejan Stanković ima poverenje u mene – rekao je vezista crveno-belih.

(Od specijalnog izvetača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Ukazano poverenje trebalo bi da se zasluži na terenu dobrim učinkom, a prilikom sklapanja ekipe za prolećni pohod na duplu krunu Dejan Stanković je svrstao Miloša Vulića u grupu četvorice fudbalera na čijem ostanku insistira, ali to ne znači da mladi Kruševljanin ima zagarantovano mesto u prvih ’11’. Borba je u jeku, sve će biti jasnije posle niz testova, a juče je vezista sa Ludogorecom proveo oko pola časa na terenu i sačuvana je pobeda (1:0).

– Znači nam uspeh i meni prija, kad fudbalska ličnost kao što je Stanković da takve komentare o meni, pruža mi snagu i motivaciju da nastavim dobro da radim – istakao je Vulić.

Utisci o radu sa Dejanom Stankovićem.

– Svaki trener donese dosta novih stvari. Prihvatamo njegove šablone i šeme, sa svakim priča pojedinčano. Pita imamo li probelme, podržava nas i oko treninga i privatnih stvari.

Gazio je po trnju u prvih šest meseci u Zvezdi, pa pokazao da imate kvalitet.

– Nije sve krenulo dobro, ali nije mi padalo na pamet da odustajem. Drago mi je da sam istrajao.

Nije letos vezista hteo na pozajmicu u Radnički.

– Jedni su bili za pozajmicu, drugi nisu. Doneo sam odluku da želim da ostanem i povukao dobar potez. Izdešavalo se mnogo pozitivnih stvari od tada, naravno i negativnih.

Na mnoga dešavanja ne može da se utiče.

– U početku nisam igrao, niko nije zadovoljan kad ne igrra, ali naravno bilo mi je drago da su dobri rezultati. Izgubili smo derbi, dobio sam crveni karton na tom meču. Dao sam potom gol Olimpijakosu, prilično lepo odvojili smo se od Partizana, imamo sve u našim rukama.

Uloga se neće promeniti u odnosu na period kod Milojevića.

– Možda i neće mnogo. Nije još ništa definisano. Još se isprobavaju varijante. Mnogo je rotacija. Sigurno je da ću da pružim maksimum u službi ekipe.

Najbolja uloga je bliže golu protivnika.

– Više volim kad sam ofanzivniji, ali nije mi problem ni kad sa zadnji vezni.

Postoji želja za revanš Partizanu za jesenji poraz u derbiju.

– Bili smo nezadovoljni i tužni. Ušli smo lošije u utakmicu, ali do 80. minuta imali 0:0. Ostao je žal što nismo barem uspeli da osvojimo bod. Imamo veliku želju da sada mi pobeđujemo.

Dolazak Sanoga pojačao je konkurenciju.

– Ne plašim se konkurecije, tako sam uvek razmišljao. Verovao sam u sebe i kvalitet, radom hoću da se izborim za mesto na terenu – poručio je na kraju Vulić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter