0
Domaći fudbal

‘TRAŽIMO JOŠ POJAČANJA’: Milošević pred put u Katar o transfer roku, Vitasu, Škrbiću i objasnio poziv Cucinu (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.20 u 10:35

Partizan je krenuo na drugi deo priprema koji će obaviti u Dohi.

Tako će se sastati sa tri jaka ruska kluba, ali Milošević te utakmice vidi samo kao provere, ne i takmičarski.

– Mečeve gledam samo kao proveru. Ne dopadaju mi se takmičarske utakmice u pripremama, jer čak i ako igrate dobro, mogu da vam daju lažnu sliku. Želimo da vidimo gde smo, da popravljamo sliku, ali rezultat nije glavni – istakao je Savo Milošević.

Kada je reč o transferima, trener crno-belih nije hteo o imenima, ali je istakao da ima želja za određene pozicije.

– Rekli smo otvoreno da imamo još nekoliko pozicija da popunimo, pre svega u defantivnoj liniji tima. Ali, nećemo dovoditi čisto da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno – rekao je Milošević pred ulazak u avion.

Očekivalo se da će u avionu biti mesta za Uroša Vitasa i Miljana Škrbića, ali su oni ipak otpali, iako su bili blizu potpisa ugovora.

– Ne bih špekulisao. Bili smo limitirani sa spiskom igrača koje možemo da povedemo. Još neke stvari ćemo videti u narednim danima, prelazni rok još traje.

Međutim, novo lice je Luka Cucin, što je mnoge iznenadilo.

– Imamo mali problem sa Lutovcem, pa nemamo igrača na desnom beku i odlučili smo da vratimo Cucina. Poznajem ga još od pre četiri-pet godina iz mlađih selekcija reprezentacije. On je dete Partizana, neko ko bi trebalo brzo da se navikne na igru.

U Dohi će imati više mogućnosti da na delu vidi Bojana Matića.

– Matić je fenomenalan, došao je spreman, sa velikom voljom i željom. On je ono što smo očekivali da će da nam donese. Zato smo ga tražili još u junu. Samo još da sve to pokaže i u prolećnom delu prvenstva – rekao je Milošević, a u nastavku pogledajte celu izjavu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter