in , , ,

BIĆE ‘VRUĆE’ U SKOPLJU: Posle ujedinjenog saopštenja svih navijačkih grupa u Makedoniji, ‘Balisti’ uzburkali javnost!

U baražu ‘D’ grupe Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo u polufinalu će se sastati selekcije Severne Makedonije i takozvanog Kosova.

Meč je svakako visokog rizika, iako nemira između severnih Makedonaca i Albanaca nema od 2001. godine. Međutim, strasti bi mogle sada da se uzburkaju zbog fudbala. Naime, u polufinalnom meču baraža za Evropsko prvenstvo u Skoplju će se sastati selekcije Severne Makedonije i takozvanog Kosova.

Najveće navijačke grupe u Makedoniji sastale su se u Tetovu i donele su odluku da na utakmici sa južnom srpskom pokrajinom pod okupacijom Kosovom navijaju ujedinjeno. Potpisnici sporazuma bile su navijačke grupe: „Komiti“, „Čkembari“, „Lozari“, „Vojvode“, „Ribari“, „Majmuni“,“Patkari“, „Gemidžiji Gostivar“, „Falanga“, „Lebari“, „Gemidžiji Veles“, „Ultra banda, „Sejmeni“, „Ulavi“, „Đavoli“. Među potpisnicima nisu bili ‘Balisti’ i ‘Šverceri’ koji podržavaju proalbanske klubove Škendiju i Škupi.

‘Balisti’ su se danas oglasili u javnosti i obelodanili da će 26. marta u Skoplju biti na tribini rezervisanoj za gostujuće navijače, to jest da će podržati takozvano Kosovo.

– Navijači FK Škendija će podržati tzv. Kosovo 26. marta dok se suočavamo sa Severnom Makedonijom u polufunalu baraža Lige nacija – prenela je agencija ‘Beta’.

Bolji iz dvoboja Severne Makedonije i takozvane reprezentacije Kosova u finalu će igrati protiv boljeg iz duela Gruzije i Belorusije.

FOTO: YouTube

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

STIGLA DOZVOLA: Igrači Milana će nositi crni flor u čast preminulog Kobija Brajanta

HIT: Prlainović se brzo prebacio iz Budimpešte do Melburna da podrži Novaka (VIDEO)