0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

VLASNIK AKRINGTONA GRMI: Klop je sramota! Pokušava da ubije englesku tradiciju!

Objavljeno: 27.01.20 u 23:10

Najava Jirgena Klopa da na ponovljenom meču protiv trećeligaša Šruzberija neće igrati prvotimci, već igrači iz Liverpulove Škole fudbala.

S obzirom da će po prvi put početkom februara u Premijer ligi biti praktikovana ‘zimska pauza’ Klop ne želi da opterećuje prvotimce revanšom FA Kupa.

Odluka Nemca uzburkala je mnoge, a oštar odgovor stigao je od Endija Holta vlasnika Akringtona. Po njegovom viđenju, trener Liverpula je uvredio englesku fudbalsku tradiciju.

–  Nikada mi neće biti jasno zbog čega klubovi i igrači Premijer lige ne stanu u zaštitu onih koji su slabije rangirani. Čist sebičluk najvišeg oblika. Ja bih sebe izvukao iz kreveta samo da odigram takav meč. Briga bi me bilo koliko sam j*** umoran. Znam šta je prava stvar. Treba malo vratiti igri, a ne biti sebičan. Izgleda da je onim najvećim klubovima draže da igraju egibicione mečeve po Kini zbog profita i marketinga. Zato, Jirgene, ne brukaj se. Pljuješ na svoju reputaciju. Ovo su pozivi da se uništi FA kup. Da se ubije i kup i mi – jasan je ljuti Holt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter