8
Domaći fudbal

MILORAD VUČELIĆ: Mi smo hteli Sanoga, uzela ga Zvezda! Sada Rajković, lepo je…

Objavljeno: 25.01.20 u 18:50

Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić danas je otkrio detalje ‘tihog rata’ koji vode crno-beli sa ‘večitim rivalom’.

Milorad Vučelić je danas u razgovoru za ‘Informer’ otkrio da je Partizan pratio Seku Sanoga, a da ga je dovela Crvena zvezda. Sad ‘večiti rival’ pokušava da im ukrade i Slobodana Rajkovića, a evo šta je o tome rekao prvi čovek ‘parnog valjka’.

– Video sam da Zvezda hoće Rajkovića i nisam bio iznenađen. Mi smo hteli i Sanoga, pa su ga oni uzeli. Šta ćete, mi trenutno nismo tako bogat klub, pa moramo da propustimo nešto što oni mogu da priušte. Lepo je što oni prate šta radimo i koga skautiramo. Vidite da izaberu ako im se nešto sviđa – rekao je Milorad Vučelić.

On je takođe otkrio da je uprava kluba digla ruke od iskusnog štopera.

– Igrača je želeo Savo Milošević, a pregovore je vodio generalni direktor Miloš Vazura. Nisam se čuo sa njima, pa ne znam šta se tu precizno dešava, ali koliko sam ranije informisan, od tog igrača smo odustali. Ne verujem da ćemo više pokušavati – zaključio je Vučelić.

0
0

8 Komentara

  1. Što Lukas?Preduzmu mjere,svi se spremite i u uefu i cinkarite.Adresu znate imate iskustva.U današnjem sportskom biznisu neko nekom da naredi gdje će igrati.Smijesno.Ostala navika od ranije kad ste ucenjivali dodji kod nas sredicemo vojsku

    0
    0
    Odgovori
  2. Slabo će taj zvezdi da pomogne, čim je izabrao zvezdu izabrao je propast u karijeri, zvezdi da se pomaže bili bi skupljali puževa oko marakane, ko zadnji izadje nek im ugasi svetlo, jas i beda od kluba.

    0
    0
    Odgovori
    • E moj ,,pfc“Eto ko ste vi u stvari, glodari-siledžije,vi niste ni čuli da je fudbal sport a ne rat. Stidi se,sram te bilo,javno promovišeš nasilje.Ti si još u kamenom dobu !

      0
      0
      Odgovori
  3. Gde su vam pare,stalno pričate da su vam finansije stabilne ? Profesionalni fudbal je odavno biznis,a vi bi hteli da fudbaleri igraju za ljubav ?!

    0
    0
    Odgovori
    • Romiko zasto citas nase vesti.
      1-prva proslava titule u otvoreno. Autobusu Partizan napravi foru,sta urade Cigani pokusaju isto i onda upale autobus.
      2 pokrenemo tv partizan pre 4 god.Cigani sa drzavni parama otvore svoju cigansku tv.
      3 Skautiramo Sumu opet Cigani pokusaju ali ga izduvaju.
      4 Onaj ljigavko Stankovic sto je lobirao za Zvezdu u UEF-i neka kaze svojim zvucnim strucnjacima da sami nesto urade .
      5 Ciganijo ja bi najvise voleo da dodje kod vas pa posle da ga maltretiramo po Beogradu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter