0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Francuzi, Nemci, Italijani i Španci ‘skockali’ smo dobitnu kombinaciju…

Objavljeno: 25.01.20 u 10:45

Jedan gol je nedostajao da ponovo budemo uspešni, ali danas sledi novi izazov i slična taktkika, verujemo u uspehe favorita u najboljim takmičenjima na našem kontinentu.

MARSEJ – ANŽE 1 (1.80)

Zahuktala se ekipa Vilaša Boaša i počeli su da beleže dobre rezultate, a plan je da se sačuva druga pozicija na tabeli i sledi pohod do nove pobede.

MENHENGLADBAH – MAJNC 1 (1.60)

Čini se da je domaćin prokockao sve kredite i da više nemaju pravo na kiks ako žele da ostanu u vrhu, pa će pokusati da ostvare pun pogodak.

VALENSIJA – BARSELONA 2 (1.70)

Evidentno je da su gosti u krizi igre, koja moze da se premosti pored promene trenera i pobedama, a uz buđenje Mesija biće lakše da se upiše uspeh na čuvenom stadionu „Mestalji“.

FIORENTINA – ĐENOVA 1 (1.70)

Dugo su se mučili „ljubičasti“ da izadju iz rezultatskih promašaja i polako ulaze u prepoznatljiv ritam, a sledeći zadatak je da se pobede gosti iz Đenove čiji je zadatak opstanak, mada na strani igraju loše.

Ukupna kvota na tiketu je 8.32.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter