0
Domaći fudbal

DRUGI DAN U BELEKU: Kako je Milijaš ohrabrivao igrače tokom napornog treninga…

Objavljeno: 25.01.20 u 12:04

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutros po prijatnom sunčanom vremenu prvi današnji trening koji je bio kombinacija zahtevnog kondicionog i tehničko-taktičkog rada.

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su došli na jutarnji trening drugog dana priprema u Beleku, a dobru atmosferu pravilo je i prijatno sunčano vreme, idealno za rad.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kondicioni trener Federiko Panonćini odradio je sa igračima aktivaciju i zagrevanje u fitnes centru hotela „Regnum“, tako da su odmah mogli na terenu da nastave sa radom, uobičajen na ovom delu priprema. Odrađen je set zanimljivih vežbi koje su bile uvod u tehničko-taktički deo treninga.

Tačan pas i kontrola lopte bili su uvod u narednu taktičku vežbu u kojoj je Stanković za cilj potencirao koncentraciju, tačnost i brzinu reakcije. Bilo je dobrih akcija, lepih golova, odličnih odbrana golmana i sjajnih reakcija u defanzivi.

Da će ovo biti kombinovan kondicioni i tehničko-taktički trening videlo se kad su Panonćini i njegovi saradnici preuzeli igrače koji su istrčavali naporene deonice bez problema uz česte povike pomoćnog trenera Nenada Milijašaa’jmo momci, idemo, bravo“. Dobro istezanje za kraj treninga..

FOTO: FK Crvena zvezda

Golmani su takođe imali intenzivan i zahetvan kombinovani trening pod komandom Dušana Gašića, gde se zahtevala brza, hitra i pravovremena reakcija.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter