0
Evropske lige

SERIA A: Milan u seriji, Rebić ponovo odlučujući faktor (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.20 u 23:06

„Rosoneri“ su nakon Kaljarija i Udinezea savladali i ekipu Breše u okviru Serije A.

Na gostovanju su slavili sa minimalnih 0:1 (0:0). Milan je imao veliku priliku u 19. minutu, Joronen je odlično reagovao na pokušaj Ibrahimovića. Pretili su i domaći u nastavku, Toregros, potom i Aje, međutim nedostajala je preciznost.

Veliku priliku imao je Ibrahimović u 40. minutu, ali je promašio nepromašivo. Raspoložen je i u nastavku bio Toregrosa, pretio je Donarumi, međutim, ponovo kraj gola.

Pretio je domaćin i nakon poništenog gola Milana zbog ofsajda, Toregrosa je ponovo imao šansu, Donaruma je pokazao zbog čega je jedan od najvećih talenata na golu u Evropi.

Ante Rebić je nakon svega 15 minuta na terenu iskoristio centaršut Ibrahimovića, Kasiljeho je mogao samo da izvadi loptu iz mreže nakon toga.

Samo četiri minuta kasnije velika šansa za Brešu da poravna, Ndoj je bio u izglednoj situaciji, ali je ponovo Donaruma sjajno intervenisao. završnici duela velika prilika za Tea Ernandeza da overi pobedu Milana, ali sjajni bek pogađa prečku.

Do kraja nije bilo promene rezultata, nova pobeda Milana, koji je sada šesti sa 31 osvojenim bodom, Breša pretposlednja sa 15.

SERIJA A 21. kolo

Petak

Breša – Milan 0:1
(Rebić 71)

Subota

15.00 SPAL – Bolonja
18.00 Fiorentina – Đenova
20.45 Torino – Atalanta

Nedelja

12.30 Inter – Kaljari
15.00 Parma – Udineze
15.00 Sampdoria – Sasuolo
15.00 Verona – Leće
18.00 Roma – Lacio
20.45 Napoli – Juventus

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter