1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IMPROVIZOVANA PROMOCIJA U BELEKU: Milošević i saigrači dočekali prvo veliko pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.20 u 19:14

Novi napadač doputovao je u Belek i u Partizanovu bazu stigao u crveno-beloj opremi Vojvodine, pa je prvi zadatak bio da se preobuče u crno-belo.

(Specijalni izveštač HotSporta u Beleku – Stefan Smuđa)

Kao što smo danas objavili, Bojan Matić je postao novi fudbaler Partizana. Stameni 27-godišnji napadač je bio u avionu na putu ka Turskoj kada je iz Novog Sada stigao ‘mig’ da može da pređe u Humsku, te je po dolasku stvari umesto u Vošinu bazu, smestio u Partizanovu.

U večernjim satima je stigao u hotel ‘Suenjo’, gde ga je dočekao Savo Milošević sa stručnim štabom. Zadužio je Partizanovu opremu i potom dao prvu izjavu u svojstvu novog špica ‘parnog valjka’.

– Nedelju dana se pojavljuju spekulacije oko Partizana. Očekivao sam na neki način, ali nisam očekivao ovako da će da bude, drago mi je da se ovako završilo. Pre šest meseci nije došlo do dogovora, drago mi je što se ovako završilo – bile su prve reči Bojana Matića.

U preostala tri dana priprema u Beleku Matić će se upoznati sa novim saigračima, a onda će na turniru u Kataru (od 31. januara do 9. februara) pokušati odmah da se nametne i pokaže kvalitet u duelima protiv Lokomotive, Rostova i Spartaka iz Moskve.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter