7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STAVLJENA JE TAČKA: Španci odustali od igrača Zvezde i opredelili se za drugog Srbina

Objavljeno: 23.01.20 u 10:08

Jedan od glavnih razloga je što crveno-beli nisu želeli pozajmicu sa pravom otkupa.

Izgleda da je stavljena tačka na eventualnu selidbu Dušana Jovančića ove zime iz Crvene zvezde u Alaves i od ovog posla definitivno neće biti ništa.

SRBIN PATOSIRAO MBAPEA: Francuz pomerio loptu Rajkoviću i nije se dobro proveo (VIDEO)

Kako HotSport saznaje pre nekoliko dana Španci su odustali od pregovora i izgleda da su našli drugu opciju. Namera je da iz Benfike do kraja sezone angažuju Ljubomira Fejsu.

Izgleda da je sudbina da ova pozicija bude u ‘rukama’ našeg igrača. Vezista crveno-belih bio je ozbiljna opcija, ali se pojavio problem što je član Primere želeo prvo da pozajmi igrača do 30. juna sa pravom otkupa. Ovaj predlog je glatko odbijen u Ljutice Bogdana.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Dolaskom Sanoga gužva u veznom redu Zvezde je očigledna i svakako se traži rešenje, a sada može da bude aktivirana ponovo ponuda Ferencvaroša ili Leha, možda se u narednim danima i pojavi nova opcija za transfer bivšeg kapitena Vojvodine.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

7 Komentara

  1. Zvezda se iz FK transformisala u menadžersku agenciju za kupoprodaju limitiranih “kapitalaca” koji spadaju u kategoriju fudbalera “pišljivi bob”. Trijada koja vodi Zvezdu (Terzić/Mrkela/Mijajlović) koristi fudbalski klub za svoje privatne svrhe i u njemu uigravaju ovaj škart od fudbalera, mulja sa njima ali nikako ne uspeva da ih proda, jer toliko su se dobro pokazali u LŠ, da ih niko neće ni gratis!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa, taj nepobedivi tim u SLS je eto, stigao dotle da niko nece igrace iz tog tima! Malo cudno,a?
    Dovoljno je da su videli utakmicu protiv Indjije i vecinu utakmica Zvezde u prvenstvu,Evropu ne moze Terza prevariti svojim pfcmrzilackim komentarima. Oni su videli igru Partizana, i imali su sta i videti. Nema mestu cudjenja, dragi moji rodjaci!

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li je grobar ili noje, nevazno je, ali igra Zvezde u Evropi je retrogradna. Osim Olimpijakosa bili smo grogirani. Partizan proda jednog igraca u vrednosti Zvezdinih 5-8. Sramota. Dobro da je Milojevic otisao

    0
    0
    Odgovori
  4. Imas ti donekle pravo ,u ovomposlednjem prelaznom roku rukovodstvo Zvezde i posebno Mrkela su totalno zakazai. Od svih dovedenih igraca nijedan se nije
    dokazao.A svi kostaju Zvezdu papreno i sada ih se tesko osloboditi kada nisu nista poikazali.Najbolja uzrecica je DVAPUT MREI JEDNOM SECI sto kod njih nije
    bila obavezna.Ali nada uvek umire poslednja.

    0
    0
    Odgovori
    • Očigledno je samozvani Stručnjače da je ovaj komentar imao superpragmatičan osećaj za realnost za tvoj kvocijent inteligencije, jer si samo Stjakučipovan da sastavljaš prosto proširene rečenice!

      0
      0
      Odgovori
  5. Zar je nekome čudno što ni jedan igrač Zvezde ne može da nađe angažman u inostranstvu?! To može biti čudno samo neznalicama odnosno ljudima koji vode Zvezdu! Oni ne shvataju realnost a realnost je crna, maglovita! Igrajući grupnu fazu LŠ, Zvezda je ostavila žalostan utisak u Evropi! Zvezda je postala prepoznatljiva po retrogradnoj sporoj bunkeraškoj igri, operisanoj od ideje, od energije! Kako neko ko je doprineo takvoj igri može da se nada pronalaženju angažmana u inostranstvu?! Jedina dva igrača koji su ostavili povoljniji utisak su bili Borjan i Marin, svi ostali zajedno sa trenerom Milojevićem ne mogu nigde naći angažman, što je sasvim razumljivo. Jedino rešenje Zvezdi da se oslobodi velikihn rashoda za plate I ugovore je da da slobodne ruke svim igračima koji su bili standardni kod Milojevića! Ponovo pokušati kivalifikacije za Evropu sa ovim balvanima je ravno samoubistvu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter