Fudbaleri Crvena zvezda odradili su danas popodne jedini trening u Beogradu pred sutrašnji odlazak na drugi deo priprema u Tursku.

Dejanu Stankoviću na raspolaganju je bio i novajlija Seku Sanogo. On se danas upoznao sa saigračima, odradio je prvi trening i pokazao da je u dobrom fizičkom stanju iako je preskočio prve dve nedelje priprema. Posle aktivacije i zagrevanja kroz istrčavanje i razgibavanje, crveno-beli odradili su tehničko-taktički trening. Videlo se da Sanogu zahtevi koje je pred igrače postavio Dejan Stanković nisu strani, dobro se kretao i odrađivao je uspešno zahtevne vežbe u kojoj su dominirali tačan pas, brza izmena pozicija i čuvanje prostora.


Jak intenzitet i čestu promenu ritma u radu igrači su dobro podnosili a trening se završio se kondicionim delom i serijom istrčavanja pod budnim okom kondicionog trenera Federika Panonćinija.

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra ujutru putuju za Tursku gde će u Beleku obaviti drugi deo priprema i kroz šest kontrolnih utakmica brusiti formu za nastavak sezone.

FOTO: FK Crvena zvezda