6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SLIKA DANA STIŽE SA ‘MARAKANE’: Zavirite na trening Crvene zvezde – rastrčao se Sanogo (FOTO)

Objavljeno: 23.01.20 u 17:30

Fudbaleri Crvena zvezda odradili su danas popodne jedini trening u Beogradu pred sutrašnji odlazak na drugi deo priprema u Tursku.

Dejanu Stankoviću na raspolaganju je bio i novajlija Seku Sanogo. On se danas upoznao sa saigračima, odradio je prvi trening i pokazao da je u dobrom fizičkom stanju iako je preskočio prve dve nedelje priprema. Posle aktivacije i zagrevanja kroz istrčavanje i razgibavanje, crveno-beli odradili su tehničko-taktički trening. Videlo se da Sanogu zahtevi koje je pred igrače postavio Dejan Stanković nisu strani, dobro se kretao i odrađivao je uspešno zahtevne vežbe u kojoj su dominirali tačan pas, brza izmena pozicija i čuvanje prostora.

Jak intenzitet i čestu promenu ritma u radu igrači su dobro podnosili a trening se završio se kondicionim delom i serijom istrčavanja pod budnim okom kondicionog trenera Federika Panonćinija.

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra ujutru putuju za Tursku gde će u Beleku obaviti drugi deo priprema i kroz šest kontrolnih utakmica brusiti formu za nastavak sezone.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Na završne pripreme u Tursku idu isti igrači koji su nam priredili prave hit komedije od igara u grupnoj fazi LŠ, gde smo doživeli planetarnu katastrofu. Tamo su se ekipe sprdale sa nama, utrkivale se ko će nam dati više golova a Stanković te iste igrače vodi na pripreme! Ovo sigurno ne miriše na dobro! Gde su mladi igrači o kojima ste toliko lagali da ćete im dati šansu?! Nastaviće se trend osipanja glrdalaca na Marakani, jer ko je lud da gleda tamo nekog Sonoga rezervistu iz S.Arabije i ostale škart “kapitalce”?!

    0
    0
    Odgovori
      • Ti svako, jutro odeš u M.Z. po mišljenje o škart strancima i onim domaćim igračima koji su bili standardni igrači u grupnoj fazi LŠ, gde su nam priredili najkatastrofalnije poraze u 70. godišnjoj istoriji Zvezde! Ti očekuješ da ti isti igrači ponovo nastave u Zvezdi, kao da se ništa nije desilo! Uživaj u njihovim igrama!

        0
        0
        Odgovori
  2. I ja sam protiv dela uprave,najvise Terzica I Gorana Brocica ,ali Seku Sanogo je napokon pravo pojacanje,jednostavno paklen igrac posebno za Evropu. Pored uprave treba izvrsiti rekonstrukciju tima,odbrambena cetvorka je na prodaju,Umesto njih Mladenovic,Vukovic,Pejcinovic I Loic Nego-desni bek iz Fehervara (Marko Vesovic kao alternativa) posebno u Evropi,u formaciji 4-4-2 ili 5-3-2 . Stoperi su slobodni igraci,Filipu istice ugovor u Junu.Dovesti Manojlovica golmana ,Ristica zadnjeg veznog, Randjelovica vingera, Semedo iz Ofi Crete kao alternativa)Romain Alessandrini desni vinger. Mateo Garciju premestiti u sredinu ili kao laznu devetku tu bi iskazao puni potencijal,podseca me na Tadica iz mladjih dana po profilu.Ako ode Pavkov dovesti Mugosu. Na pozajmicu poslati Vasiljevica, Erakovica,Stanojeva,Babica,Pantovica. Na prodaju : Jovancic, Jovicic (ako dodje Ristic), Zander,Kanjas,Boaci ,Van la Para,Ivanic,Gobeljic,Degenek,Milunovic,Rodic .Ono sto je sustina tim za Evropu se pravi sada.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma, čekajte ovo u Zvezdi je na snazi neki poremećeni sistem vrednosti! Zašto postoji rangiranje reprezentacija i nacionalnih prvenstava po FIFA standardima?! Između ostalih, nacionalno prvenstvo Saudi Arabije se na toj rang listi nalazi na 72. mestu a ovaj novi “kapitalac” Sonogo dolazi kao standardni rezervista iz tog prvenstva! Da li neko ko je rezervista u 72.ligi sveta može igrati u 29. ligi sveta (Srbija)?! Ako on može igrati, onda je FIFA rang lista izrelativizirana i onda nema razlike između prevenstava Engleske, Indije, Nemačke, Ujedinjenih Arapskih Emirata! Moj liučni osećaj je da ovaj novi škart “kapitalac” ne može igrati ni mu četvrtoj ligi Srbije! Vreme će pokazati da sam u pravu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter