0
Domaći fudbal

RADNIČKI U NOVOJ OPREMI: Makron stigao na Čair, Radnički će igrati u ovim dresovima (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.20 u 17:11

Fudbalski klub Radnički danas je predstavio nove dresove koje će nositi u pohodu na evropska takmičenja.

Klub sa juga Srbije dogovorio je saradnju sa italijanskom kompanijom ‘Makron’ i tako je ušao u porodicu firme koja je u prethodnim sezonama u ekspanziji i trenutno važi za trećeg najvećeg proizvođača sportske opreme u Evropi.

Dresove ‘Markona’ nose brojne reprezentacije širom sveta, kao i Klub Briž, Brisel, Bolonja, Spal, Udineze, Lacio, Crvena zvezda, Novi Pazar, Deportivo La Korunja, Levante, Real Sosijedad, Francuski Lens, Nant, Okser, Hanover, Union Berlin i mnogi drugi klubovi. Takođe i sudije u takmičenjima pod UEFA.

Prvi dresovi Radničkog i dalje će biti crvene bolje, gostujući dresovi biće plave boje, a igrači i članovi stručnog štaba dobiće radne i paradne trenerke, majice, polo majice i jakne vrhunskog kvaliteta.

Ugovor je ispred Radničkog potpisao generalni direktor Dejan Propadalo, a ispred “Makrona” direktorka Jelena Pavićević.

– Nadam se da ćemo imati saradnju na obostrano zadovoljstvo. Makron je brend sa ekspanzijom u Evropi. Šest klubova Serije A nosi naše dresove. Navijači će biti u prilici da kupe opremu i personalizuju je na licu mesta po najpovoljnijim cenama. Pozivam ‘Meraklije’ da dođu i pogledaju šta sve imamo u ponudi – rekla je Pavićević.

 

Direktor Dejan Propadalo veoma je zadovaljan obavljenim poslom.

-Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda od proizvođača i kada smo sve izanalizirali odlučili smo se za “Makron” koji nam je ponudio najbolje uslove. Ovaj ugovor smo potpisali sa obostrano zadovoljstvo i dobili smo sportsku opremu vrhunskog kvaliteta. Svi znate da je “Makron” ozbiljna firma, koja se postavila na značajnu poziciju u svetu sporta, dok je Radnički najpoznatiji sportski brend u ovom delu Srbije. Mogu da poručim i našim navijačima da će im svi artikli “Makrona” vezani za Radnički biti dostupni po veoma povoljnim cenama. Ovo je još jedan veliki korak Radničkog unapred u marketinškom smislu, a igrači su sada dobili maksimalni komfor i na njima je da se sada da se isključivo fokusiraju na fudbal i dobre rezultate- rekao je Propadalo.

Fudbaleri Radničkog će nove dresove koristiti već na priprema u Turskoj na koje odlaze sutra uveče, a prvu zvaničnu utakmicu u njima odigraće 15. februara protiv Spartaka u Subotici.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter