Postoji određeni broj zainteresovanih klubova, ali Crvena zvezda je precizirala svoje minimalne uslove, evo šta kaže sportski direktor crveno-belih.

Od starta prelaznog roka pominje se da Crvena zvezda želi da proda Ričmonda Boaćija ili Milana Pavkova samo ako kupac ispuni zacrtanu visinu obeštećenja za golgetere, koji su svakako traženi na tržištu u čitavom svetu. Javili su Arapi, Kinezi i Pačuka iz Meksika, a za sada je sve stavljeno do daljeg u fioku, što je za HotSport potvrdio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.


– Imamo ponude za Boaćija i Pavkova, ali nismo zadovoljni. Postoji prostor da neki klub ispuni naše zahteve i videćemo u narednim danima. Ukoliko su uslovi svima po meri, onda je posao završen – kaže Mrkela.

Mnogo polemike se vodi oko statusa Radživa Van la Pare.

– Trener Stanković je za njega imao poseban program da radi na kondiciji i zato je bio izvan ekipe, a njegov odlazak u drugi klub je moguća opcija. Interesovanje postoji za Milana Borjana i na njemu je da se odluči na sledeci korak ili ostaje u Zvezdi sa kojom ima ugovor – poručio je na kraju Mrkela.

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS