0
Domaći fudbal

VRATIO SE: Borivoje Ristić ponovo na golu Radničkog!

Objavljeno: 20.01.20 u 13:15

Samo šest meseci kasnije iskusni golman se vratio u Niš gde je briljirao prošle sezone i pomogao Radničkom da dođe do pozicije vicešampiona.

Odbrana Radničkog bila je bezbrižna dok je gol čuvao Borivoje Ristić. Letos se 36-godišnji golman preselio u Grčku u redove AEL-a, ali je saradnja brzo prekinuta. Posle šest meseci Borivoje Ristić se vraća u Radnički iz Niša.

– Otišao sam u Grčku kako bih rešio neke porodične stvari, ali nije ispalo tako, pa sada osećam veliko zadovoljstvo što sam se vratio u moju drugu porodicu, a to je Radnički. Kada sam odlučio da se vratim u Srbiju, nisam imao dilemu koji će to klub biti. Očekujem da nastavim tamo gde sam stao prošle sezone – istakao je Borivoje Ristić.

Iskusni golman je pre Radničkog branio i za Metalac, Sevojno, Teleoptik, BASK, Novi Pazar, Čukarički, Rudar Velenje, Radnik, Panseraikos…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter