2
Domaći fudbal

SANOGO NA KORAK DO ZVEZDE: Uslovi sa igračem dogovoreni, čeka se samo…

Objavljeno: 20.01.20 u 11:25

Crvena zvezda na korak je do dovođenja prvog pojačanja ove zime, veći deo posla je završen, čeka se samo zvanično potpis.

Vest ‘Kalčomerkata’ da je fudbaler Seku Sanogo sa menadžerom Đanlukom di Domenikom u Beogradu nije istinita, ali da će se uskoro uputiti u prestonicu Srbije jeste. Kako je potvrđeno HotSportu, veći deo posla oko dovođenja igrača iz Obale Slonovače je završen. Seku Sanogo i njegov agent prihvatili su uslove Crvene zvezde koji su ponuđeni igraču. Ostalo je samo da se završe sitnice kako bi transfer postao zvaničan.

Problem pravi nerazjašnjeni status igrača sa Al Itihadom i Crvena zvezda ne želi da se nađe u situaciji da mora na FIFA arbitražu. Čeka se dogovor Sanoga sa Sudijcima.

Kako HotSport saznaje, najverovatnije će se doći do pozajmice na šest meseci, a potom otkupa ugovora ako vezista zadovolji stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem. Takođe, pregovara se o otkupnoj klauzuli.

Ceo posao trebalo bi da bude završen najkasnije do srede.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. Zamislite kakvi primitivci i neznalice vode Zvezdu, hoće da dovedu na pozajmicu igrača koji je rezerva u Saudi Arabiji, koja je 72. liga sveta, na FIFA rang listi?! Ovo ne može uraditi normalan čovek! Ovde nisu čista posla!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha Zvezda i dalje tovrlja strance koji ne vrijede puno. Ako pogledate statistiku ovog balvana vidjećete da su njegove najbolje godine priošle i da je njegov učinak u slobodnom padu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter