0
Evropske lige

OŠTRE KRITIKE ATLETIKU: Šaponjić vredno trenira, kako možete da objasnite što ne igra bar pet minuta?!

Objavljeno: 20.01.20 u 23:25

Srbin čeka svoju šansu strpljivo, ali za sada je ne dobija.  Atletiko Madrid je na potezu.
Miha Mlakar popularni agent bio je za dolazak talentovanog napadača u redove Atletika. Menadžer Jana Oblaka kritikovao je odluku Dijega Simeonea da ne koristi srpskog napadača. 

Kako možete da objasnite da fudbaler naporno trenira i ima dobar odnos prema obavezama, a da ne zaslužuje ni pet minuta na terenu, dabar natera navijače Atletika da mu presude? Ako im trebaju golovi, zašto mu ne pruže priliku – pita se Mlakar i potom dodaje: 

– Iz Atletika su krajem prošle sezone rekli da Kalinić odlazi i da će potražiti trećeg napadača. Ideja je bila datobude mladi fudbaler koji bi mogao da se bori sa Dijegom Kostom i Moratom i da čeka priliku. Šaponjić je odgovarao tom profilu, mlad, čvrst, sa pobedničkim mentalitetom. Bio je svetski prvak sa Srbijom na U20 Svetskom prvenstvu, i to kao najmlađi u ekipi, a debitovao je u seniorskoj konkurenciji sa 16 godina u klubu u kojem takođe postoji veliki pritisak, u Partizanu – ističe popularni menadžer. 

Osvrnuo se i na sam transfer i kako je do njega došlo. 

Benfika je platila tri miliona da vidi njegov potencijal, ali nije dobio priliku kao na primer i Luka Jović, koji je takođe bio na pozajmici u Ajntrahtu, a pogledajte gde se sada nalazi. Zato sam Atletiku predložio ovaj ne preveliki ulog da dovede napadača najvišeg nivoa za ovaj klub u budućnosti. Kupili smo igrača za minimalni iznos, a takođe smo se raspitali i kod Veljka Paunovića – istakao je Mlakar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter