2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

SVE ‘GLASNIJE’: Nije samo Sadik na meti Napolija, još jedan igrač Partizana je…

Objavljeno: 18.01.20 u 17:10

Napoli je voljan za 12 miliona evra da otkupi Umara Sadika od Partizana, ali ne samo Nigerijca, već još jednog momka…

Nica je ponudila 12 miliona evra i još tri miliona evra kroz bonuse za Filipa Stevanovića. Ali, po informacijama koji stižu iz Humske, Partizan traži celih 18 miliona evra. Sada se pojavio novi zainteresovani klub…

Naime, generalni direktor Partizana Miloš Vazura boravio je u Milanu gde je razgovarao o navodnom transferu Umara Sadika u Napoli. Ipak, ne samo o njegovom transferu podno Vezuva, već moguć transfer Filipa Stevanovića na ‘San Paolo’.

Ipak, vreme je pred Filipom Stevanovićem. Kako god, mladi krilni napadač ne može da napusti Partizan pre januara 2021. godine, jer je maloletan. Svakako da ponuda Napolija prija za uši…

FOTO; FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da je ovo cista izmisljotina od strane partizana. Ispade da ce partizan da uzme kajmak na tudjem igracu, znaci ovi iz Rome su toliko glupi. E pa ja ne mislim da su glupi, pre bih rekao da partizan moze da dobije onih 10 posto sto pominju, od prodaje, jer je nelogicno da partizan proda njihovog igraca ,recimo za 10 miliona i roma dobije 10 posto i onih 1600000 plus to je 2600000 sto znaci da partizan zaradi 7400000.E neka me neko ubedi da su ovi iz rome toliko glupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. nije mi jasna jedna stvar.kako prodati igraca koji je romin,odnosno zasto ako je napoli video u njemu talenta i ponudio tih famoznih 12m evra,zasto ta roma ne bi ponudila ugovor sadiku mnogo veci i zadrzala ga u svoje redove(roma mora da prihvati transfer od 1.6m ali ne i igrac) i kako prodati stevanovica koji je maloletan i nema profesionalni ugovor.zasto filip ne bi otiso i sa napolijem potpisao profesionalni ugovor bez obestecenja i sebi izboksovao vecu platu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter