2
Domaći fudbal

PRAVO U METU: Anđus o ruci Žandera u Atini – Kad u današnjem fudbalu praviš penal rukom, ti si…

Objavljeno: 18.01.20 u 16:04

Posle dugo vremena na ‘malim ekranima’ gostovao je jedan od najpopularnijih i najkontroverznijih sportskih novinara na Balkanu – Dejan Anđus.

On je bio gost u emisiji ‘Na kraju dana sa Đukom’ čiji je autor Vladimir Đukanović, a jedna od tema bila je ona za sada najbolnija za navijače Crvene zvezde, a to je Liga šampiona i utakmica sa Olimpijakosom. O ruci i penalu Brazilca Žandera Santane govorio je Dejan Anđus.

– Dečko nije normalan, ali nije nameštena utakmica. On je osetio tog igrača iza leđa, hteo je da mu ne da da da gol glavom, ali neka ti ga da. Ti ako u današnjem fudbalu praviš penal rukom ti si kompletan idiot. Razlog? Pa postoji VAR, nekada si mogao da prevariš, da daš gol rukom, mogao si iz ofsajda da daš gol. Danas kada igraš rukom u kaznenom prostoru poklonio si protivniku penal. Neka ti da gol glavom, ko zna, možda bi ta lopta odskočila od zemlje. Ne znam šta je mislio, da će golman da odbrani penal – rekao je popularni sportski novinar Dejan Anđus i dodao:

– Da ne pričam da ga je protivnik nadskočio, a nadskočio ga je zato što nije bio okrenut ka lopti, nego si okrenut zadnjicom ka igraču i gledaš svog golmana i stativu. Dečko je divlji igrač, nema pojma. Pogledajte samo taj skok, on se okrenuo ka svom golmanu i kada je video da ga protivnik nadskače, on je odigrao odbojku. Stvarno ne znam gde ih nađu.

Podsetimo, Crvena zvezda i novi trener Dejan Stanković su Žandera Santanu odstranili iz prvog tima i traži mu se klub.

0
0

2 Komentara

  1. Koliko su, ovi nezasiti predatori koji vode Zvezdu, imali pojma koga dovode vidi se po dve stvari. Prvo, doveli su igrača-polufabrikata iz tamo nekog Pafosa, iz Kiparske lige. i hteli su da igrač iz kiparske lige igra u grupnoj fazi LŠ! To su dva sveta – kiparska liga i grupna faza LŠ, ali oni to ne shvataju! Njima su pred očima samo one zelenkaste novčanice i to je sav njihov svet. Drugo, taj neki Žander je na predstavljanju na konferenciji za štampu, po poptisivanju ugovora, onako zbunjeno izjavio da je on krilo a ne bek!!! Zamislite kakvi mozgovi vode Zvezdu kada su na mesto levog beka doveli krilo!!! Ja ne krivim ovog Žandera zbog učinjenog penala i veoma loših igara u Zvezdi. Tu, pre svega krivim Milojevića, koji je u oči dolaska Žandera, izjavio na konferenciji za novinare da zna Žandera iz kiparske lige! Kako to smešno zvuči kiparska liga i LŠ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter