0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Čekaju vas Englezi i Italijani, a vraćaju se i Nemci…

Objavljeno: 18.01.20 u 10:58

Nastavlja se šampionat u evropskim ligama, klubovi liga petice kreću u trku za bodove, Englezi nisu jedini imali pauzu tako da su moguća iznenađenja, ali mi i ovog puta verujemo u favorite.

ARSENAL – ŠEFILD J. 1 (1.80)

Dolaskom novog trenera Mikaela Artete „topdžije“ se polako bude i podižu nivo forme, a sada se očekuju rezultati i navijači se nadaju uspehu sa ekipom koja je najprijatnijen iznenađenje u Premijer ligi.

AUTBURG – DORTMUND 2 (1.70)

Odmor je završen i kreće se u pohod za bodove, a Dortmund ima priliku da startuje sa tri boda i „milioneri“ treba da pokažu snagu sa novim napadačem Halandom.

LACIO – SAMPDORIJA 1 (1.50)

Treba ispoštovati nebesko plave iz Rima, koji su nanizali vise od deset pobeda za redom, a sa ekipom iz Đenove su veliki favoriti da ponovo dođu do uspeha.

REAL – SEVILJA 1 (1.60)

Zadatak za domaćina je jasan, a sa druge strane imaće rivala koji ima dobru sezonu i ekipu, mada „kraljevi“ žele pun pogodak u trci za titulu sa Barselonom.

Ukupna kvota na tiketu 7.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter