4
Domaći fudbal

‘BUM’: Vezista iz Obale Slonovače stigao u Beograd na pregovore!?

Objavljeno: 18.01.20 u 23:57

Crvena zvezda bi u naredna 24 sata mogla da dobije veliko pojačanje u vidu povremenog reprezentativca Obale Slonovače.

Mirno je do večeras bilo u ‘Ljutice Bogdana’, a sutra bi Crvena zvezda mogla da dobije prvo ovozimsko pojačanje. Kako javlja ‘Kalčomerkato’, Seku Sanogo stigao je zajedno sa menadžerom Đanlukom di Domenikom u Beograd. Fudbaler iz Obale Slonovače u Srbiju stiže kao slobodan igrač.

Seku Sanogo je u karijeri igrao za Jang Bojs (138-13-16 utakmice, golovi, asistencije), Tun (65-6-3), Lozanu (46-2-1) i Al Itihad iz Džede (19-1-2).

Ostaje da se vidi hoće li se dve strane dogovoriti i da li će Dejan Stanković dobiti veliko pojačanje za nastavak priprema u Antaliji.

 

0
0

4 Komentara

  1. Sramote jedne, toliko ste zaradili od učešća u Ligi Šampiona, a dovodite fudbalere, nepoznate na fudbalskoj mapi. Ovaj nije čak ni stalni repereztativac Obale Slonovače. Toliko je kvalitetan, da ni u Arabiji nisu hteli da mu produže ugovor. A povrh svega, ima 31 godinu, dakle, na zalasku karijere. Samo vi kupujte razne Žandere, la Pare, Tomane i ostalu kompaniju, pa očekujte nešto. Nama je, izgleda, najveći domet (i cilj) plasman u LŠ (čitaj, novac koji se dobija od toga). Skupili ste pare za jedno odlično i zvučno pojačanje, a ne neke levonogaše… Svi omladinci su sto puta kvalitetniji od većine stranaca. Njih gledate kako da uvalite u inostranstvo i upropastite im karijeru.. Bruka! Ne pada mi na pamet da više gledam ovakvu Zvezdu…. Fudbal u Srbiji nam je dno dna!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Terza doktore tako se radi sa mladim igracima se osvaja omladinska liga a sa iskusnim prvenstvo i plasman u LS.

    0
    0
    Odgovori
    • A, onda nastupaju “kapitalci” iz kategorije “pišljivi bob” i napadne se LŠ i zauzme se “odlično” zadnje mesto uz hit komedije od igara i uz katastrofalnu gol razliku. Bravo, Terzo majstore! Hoćemo još novih “kapitalaca”, sa njima smo jači u video igrici “Real Manager”!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo je glupost svetskih razmera! Jedina stvar koja se sa meseca vidi na delu Balkana gde se nalazi Srbija je ova glupost u vezi izvesnog 31-nogodišnjeg Sanoga, koji bi trebao da bude pojačanje a dolazi iz tamo nekog Al Itihada, iz Arabije, kao slobodan igrač!!! Možemo zamisliti koliko je to kvalitetan igrač kada dolazi kao rezerva iz Arabije! I sada treba da neko ko je rezerva u Arabiji bude igrač za kvalifikacije za grupnu fazu LŠ! Ovakvog diletantskog ponašanja nema nigde u Evropi! Svaki kadet ili omladinac Zvezde je pet puta bolji od ove prevare i budućeg “kapitalca”! Posle ovakvih namernih gluposti od pete kolone u ekipi Zvezde (Tezić i komp.), najveći prioritet Zvezde je da se ovi poznati petokolonaši oteraju iz Zvezde i da konačno finansijski forenzičari uđu u klub, posle dugih 8 godina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter